Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministerul Sanatatii din Rusia anunta ca a inceput productia noului vaccin pentru Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Sanatatii din Rusia anunta ca a inceput productia noului vaccin pentru Covid-19

Ministerul Sanatatii din Rusia a anuntat ca a inceput productia noului vaccin pentru Covid-19. intr-un comunicat de presa, ministerul a declarat ca vaccinul va fi gata la sfarsitul lunii, relateaza BBC, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Moscova anunta ca a inceput productia vaccinului sau anticoronavirus. Ce spune Trump despre remediul rusesc

Ministerul rus al Sanatatii a anuntat sambata ca a inceput productia vaccinului Sputnik V, prezentat ca fiind un remediu anti-COVID-19. intr-un comunicat de presa, ministerul a declarat ca vaccinul va fi gata la sfarsitul lunii, relateaza BBC, potrivit news. ro.

Rusia anunta inceperea productiei primului vaccin anti-COVID. Lumea medicala se indoieste de eficienta sa

Ministerul rus al Sanatatii a afirmat ca Rusia a inceput deja productia vaccinului sau anti-COVID, la uzina farmaceutica Binnopharm din Zelenograd, unitate ce poate produce aproximativ 1,5 milioane de doze de va.

Va lua Romania vaccinul anti-COVID propus de Rusia? Ce spun oficialii din Ministerul Sanatatii

Romania va beneficia de vaccin anti-COVID din Uniunea Europeana, avand in vedere ca suntem si membri ai formatiunii, iar despre vaccinul din Rusia nu avem date stiintifice, spun reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Oficial din Ministerul Sanatatii, totul despre noile masuri de relaxare si prelungirea programului teraselor

Masurile de relaxare par sa se lase asteptate, chiar daca nu mai este mult timp pana se va incheia starea de alerta prelungita, iar programul teraselor nu se pune problema sa fie schimbat, avand in vedere evolutia pandemiei. in momentul de fata, cand inregistram numai recorduri negative in ce priveste criza de coronavirus, este discutabil daca sa vorbim de o mai mare relaxare, a spus un oficial din Ministerul Sanatatii.

Gabriela Firea: Ministerul Sanatatii si DSP-urile au facut jaf la drumul mare cu achizitiile din pandemie VIDEO

Gabriela Firea a felicitat, joi, in debutul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, angajatii din subordine care s-au ocupat de achizitii la preturi corecte pe durata pandemiei, spre deosebire de Ministerul Sanatatii si DSP, care au facut jaf la drumul mare.

La scoala, fara triaj epidemiologic. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a hotarat sa elimine procedura de masurare a temperaturii corporale a elevilor, inainte de inceperea orelor de curs, potrivit digi24. ro.

in Ministerul Sanatatii sunt deja patru cazuri de Covid

Ministerul Sanatatii a confirmat, marti seara, cel de-al patrulea caz de infectare cu Covid-19 din a.

Medicii din Rusia nu au curaj sa-si faca vaccinul anti-Covid lansat de Putin -sondaj

Cei mai multi medici din Rusia nu sunt confortabili cu ideea de a-si administra vaccinul anti-Covid produs chiar de tara lor din cauza datelor insuficiente legate de acesta si a procedurii extrem de rapide prin care a fost testat si aprobat, arata un sondaj la care au pariticipat peste 3. 000 de doctori, relateaza Reuters.

Un renumit pneumolog rus si-a dat demisia dintr-o functie in Ministerul Sanatatii invocand violari grosolane ale eticii medicale

Un renumit penumolog rus si-a dat demisia din consiliul de etica al Ministerului Sanatatii si a vorbit de violari grosolane ale eticii medicale in ceea ce priveste vaccinul rus anti-COVID 19, relateaza Daily Mail.

Este interesata Romania de vaccinul anti-COVID-19 din Rusia? Iohannis: Romania e parte din UE si incheie contracte cu entitati din UE

Romania este parte din Uniunea Europeana si incheie contracte cu entitati din UE privind un potential vaccin anti-COVID-19, cel anuntat de Rusia neavand nicio validare externa, sustine presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )