Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministerul Sanatatii, anunt important despre siguranta vaccinarii

Antena3 Antena3,
Ministerul Sanatatii, anunt important despre siguranta vaccinarii

Ministerul Sanatatii anunta ca vaccinurile utilizate in Romania sunt sigure si condamna campaniile de dezinformare privind riscurile vaccinarii. Vaccinurile utilizate in Romania sunt sigure si. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, ANUNT de ULTIMA ORA pentru pacienti: Revolutie in sistemul de finantare a spitalizarii

Ministrul Sanatatii a facut, miercuri, un anunt important pentru pacientii din Oltenia. Sorina Pintea a declarat ca a fost lansat draftul de studiu de fezabilitate pentru Spitalul Regional din Craiova, care va.

Ministerul Sanatatii acuza o campanie anti-vaccinare falsa: Vaccinurile utilizate in Romania sunt sigure si eficace

Ministerul Sanatatii acuza o campanie falsa anti-vaccinare dusa pe retelele de socializare, dar si in cutiile postale. Vaccinurile utilizate in Romania sunt sigure si eficace, fiind verificate dupa cel.

Ministerul Sanatatii a facut ANUNTUL: Din 15 septembrie, toti romanii...

In 15 septembrie ajung in Romania primele doze de vaccin antigripal 2018 a anuntat ministerul Sanatatii. in cadrul campaniei de vaccinare antigripala gratuita din 2018, 1 milion de doze vor fi utilizate.

Ministerul Justitiei, ANUNT de ULTIMA ORA despre functiile cheie de la Parchetul General, DNA si DIICOT: Ce se intampla cu procurorii candidati

Ministerul Justitiei a anuntat, miercuri, cand vor sustine interviurile procurorii care indeplinesc conditiile pentru ocuparea unei functii de conducere in cadrul Parchetului General, DNA si DIICOT. Potrivit.

Ministerul Sanatatii, plangere penala impotriva celor care au distribuit informatii false privind vaccinurile

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, ca institutia pe care o conduce intentioneaza sa depuna plangere penala impotriva celor care au promovat si distribuit informatii potrivit carora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )