Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ministerul Sanatatii va introduce indicatori de performanta in functie de care vor fi platiti angajatii din spitale

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii va introduce indicatori de performanta in functie de care vor fi platiti angajatii din spitale

Ministerul Sanatatii va face o propunere de modificare a regulamentului de organizare si functionare pentru toate spitalele, cu obligativitatea de aplicare ce ar urma sa includa indicatori de performanta in functie de care sa se faca plata personalului, a anuntat marti ministrul Sanatatii. Scopul legii salarizarii este de a se asigura ca si spitalele mici vor fi populate. Nu terminam facultatea de Medicina sa ne angajam doar in spitale clinice sau in spitale judetene de urgenta, a afirmat Sorina Pintea. continuă pe Hotnews

Schimbari majore pentru angajatii din spitale. Ministerul Sanatatii va taia lefurile nejustificate

Ministerul Sanatatii vrea sa reformeze activitatea din unitatile sanitare, inclusiv prin plata angaj.

Primele femei astronaut care vor pasi pe luna. Care este lista publicata de NASA?

NASA a publicat oficial lista scurta a femeilor astronaut care vor pasi pentru prima oara pe luna. Cine sunt acestea si cum sunt pregatite inainte de misiune? Primele femei care vor pasi pe luna. NASA apublicat lista scurta NASA a facut publica lista scurta a primelor femei care vor pasi pe luna. Misiunea se va .

Lista: Cele 8 firme IT cu capital romanesc care vor crea 1.000 de joburi in SUA (minister)

Opte firme IT cu capital romanesc se vor extinde in SUA, unde vor crea peste 1. 000 de locuri de munca, a afirmat, marti, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, care a inclus pe lista si startup-ul UiPath, fondat la Bucuresti, dar care are sediul central la New York, de ani buni.

HOROSCOP. Cuplurile perfecte de zodii care vor fi pe val in aceasta vara. Nimic nu ii opreste

HOROSCOP De ce sa nu lasi astrologia sa te ghideze si sa vezi care este zodia alaturi de care ai putea avea o relatie extraordinara in aceasta vara? Iata care sunt cuplurile perfecte de zodii ale verii.

HOROSCOPUL saptamanii 17 - 23 iunie. Zodiile care vor avea zile binecuvantate

Aceste trei zodii vor avea o perioada perfecta. Li se intampla doar lucruri bune. HOROSCOP GEMENI - Este ultima saptamana din semnul tau zodiacal, asa ca o petreci in stil mare. Aceasta saptamana este despre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )