Libnet.ro
UNICEF

18:30

Schimbari majore pentru angajatii din spitale. Ministerul Sanatatii va taia lefurile nejustificate

România Liberă România Liberă,
Schimbari majore pentru angajatii din spitale. Ministerul Sanatatii va taia lefurile nejustificate

Ministerul Sanatatii vrea sa reformeze activitatea din unitatile sanitare, inclusiv prin plata angaj. continuă pe România Liberă

Ministerul Sanatatii va introduce indicatori de performanta in functie de care vor fi platiti angajatii din spitale

Ministerul Sanatatii va face o propunere de modificare a regulamentului de organizare si functionare pentru toate spitalele, cu obligativitatea de aplicare ce ar urma sa includa indicatori de performanta in functie de care sa se faca plata personalului, a anuntat marti ministrul Sanatatii. Scopul legii salarizarii este de a se asigura ca si spitalele mici vor fi populate. Nu terminam facultatea de Medicina sa ne angajam doar in spitale clinice sau in spitale judetene de urgenta, a afirmat Sorina Pintea.

HOROSCOP. Ce schimbari majore for fi in luna iulie pentru toate zodiile

Schimbarea este o caracteristica generala a umanitatii. Este un proces care este parte integranta a vietii si care favorizeaza evolutia din toate puncte de vedere. Din acest motiv, toate schimbarile.

HOROSCOP rune pentru saptamana 17-23 iunie 2019. Racii au parte de schimbari majore. Sagetatorii trebuie sa fie prudenti

HOROSCOPNumerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata la emisiunea Adevaruri Ascunsehoroscopul runelor pentru saptamana 17-23 iunie. HOROSCOP Berbec - o saptamana tumultoasa. Runa.

Marea Britanie: Cinci decese in randul pacientilor din spitale din cauza unor infectii cu listeria

Alte doua persoane spitalizate au murit in Marea Britanie in urma unei infectii cu listeria, dupa ce au consumat sandviciuri si salata preambalate, bilantul deceselor ajungand la cinci, a anuntat vineri directia britanica pentru sanatate publica, Public Health England PHE), potrivit Agerpres.

Lovitura pentru gruparea din spatele amenintarii ransomware GandCrab. Bitdefender si autoritatile ofera un nou decriptor gratuit victimelor

Amenintarea ransomware cu cea mai mare cota de piata din lume, de peste 50%, primeste o noua lovitura prin colaborarea solida dintre autoritati si industria de securitate informatica. Bitdefender, cu sprijinul Europol, Politiei Romane si Franceze, DIICOT, FBI si altor institutii de aplicare a legii, precum NCA, Metropolitan Police si politia bulgara, a dezvoltat un nou utilitar gratuit pentru recuperarea datelor blocate, destinat victimelor celor mai recente versiuni ale clasei de ransomware GandCrab.

Florin Iordache acuza Opozitia de ipocrizie pentru votul din diaspora. Liniste putin si aveti de invatat (VIDEO)

Opozitia este ipocrita pentru faptul ca acuzaGuvernul pentru modul dezastruos in care au decurs alegerile din diaspora, a precizat vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, intr-un discurs sus.

Alerta in Grecia! Avertisment pentru turisti din cauza virusului West Nile!

Autoritatile din Grecia ii sfatuiesc pe turisti sa ia masuri pentru a evita intepaturile de tantari. Au fost suficient de multe cazuri de infectii cu virusul West Nile, n. red) pentru a recunoaste.

ALERTA in Grecia! Avertisment pentru TURISTI din cauza virusului West Nile. Boala poate fi FATALA

Dupa incendiile de vegetatie si dese greve ale muncitorilor, un alt avertisment vine din partea autoritatilor elene. Oficialii greci avertizeaza ca tantarii reprezinta un pericol pentru sanatatea oamenilor.

Germania: Octavian Ursu, candidatul CDU, de origine romana, a castigat alegerile pentru Primaria din Gorlitz

Octavian Ursu, un german de origine romana, a castigat, duminica, alegerile pentru Primaria orasului Gorlitz landul Saxonia), invingandu-l pe candidatul extremei-drepte, anunta presa germana.

Si presedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, a fost amendat de jandarmi pentru protestul din Valea Uzului

Dupa vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Covasna, jandarmii l-au amendat cu 3. 000 de lei si pe Borboly Csaba, presedintele CJ Harghita, pentru protestul desfasurat, in 6 iunie, in fata cimitirului militar din Valea Uzului, informeaza agentia ungara de presa MTI.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )