Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministerul Sanatatii: Mastile fabricate manual sau din panzabumbactifon nu protejeaza contra coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii: Mastile fabricate manual sau din panzabumbactifon nu protejeaza contra coronavirusului

Ministerul Sanatatii precizeaza ca mastile fabricate manual sau din panzabumbactifon nu protejeaza impotriva infectiei cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii precizeaza ca mastile fabricate manual nu protejeaza impotriva infectiei cu coronavirus

Ministerul Sanatatii precizeaza ca mastile fabricate manual sau din panzabumbactifon nu protejeaza impotriva infectiei cu coronavirus.

Ministerul Sanatatii: Mastile textile si cele fabricate manual nu ne protejeaza de coronavirus

Mastile fabricate manual sau din panza, bumbac ori tifon nu protejeaza impotriva infectiei cu coronavirus, ne spun specialistii de la Organizatia Mondiala a Sanatatii si alte institutii internationale de sanatate publica.

Sunt utile mastile textile sau cele fabricate manual impotriva coronavirusului? Ce raspund expertii

Intr-o campanie de informare derulata de catre Ministerul Sanatatii si Observatorul Roman de Sanatate, se atrage atentia ca mastile fabricate manual sau din panzabumbactifon nu protejeaza impotriva.

Mastile textile si cele fabricate manual nu ne protejeaza de coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii si alte institutii internationale de sanatate publica mentioneaza foarte clar ca mastile fabricate manual sau din panzabumbactifon NU protejeaza impotriva infectiei cu coronavirus.

OMS anunta ca mastile de protectie fabricate manual pot fi periculoase. Ce se intampla, de fapt, cu ele

OMS si alte institutii internationale de sanatate publica anunta ca mastile fabricate manual pot fi periculoase. Ce se intampla cu ele? OMS anunta ca mastile de protectie fabricate manual pot fi periculoase Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a hotarat saptamana trecuta ca situatia generata de virusul COVID-19 este pandemie, inregistrandu-se cazuri de infectii in aproape .

Cat timp trebuie sa stea oamenii acasa? Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Ar fi bine 6 saptamani, ideal 10

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat ca oamenii ar trebui sa stea in case sase saptamani, pentru a limita raspandirea coronavirusului, iar ideal ar fi 10 saptamani.

Este sigur sa donez sange in timpul crizei coronavirus? Ce spune Ministerul Sanatatii

Romania are mare nevoie de donatori de sange in acest moment, iar la nivel international exista un consens asupra sigurantei transfuziilor sanguine in circumstantele actuale ale pandemiei cu noul coronavirus, dau asigurari Ministerul Sanatatii si Observatorul Roman de Sanatate, care desfasoara o campanie de informare in contextul epidemiei.

Presa: Seful Corpului de Control din Ministerul Sanatatii nu ar fi fost testat de coronavirus, desi este coleg cu pacientul 92

Pacientul cu numarul 92 este o femeie care lucreaza in Ministerul Sanatatii. Conform Romania TV, care citeaza surse din cadrul ministerului, seful Corpului de Control nu s-ar fi testat de coronavirus.

Cum prezinta Ponta informatii trunchiate despre Ministerul Sanatatii de dragul Chinei

Liderul ProRomania Victor Ponta l-a criticat pe ministrul Sanatatii, Victor Costache, ca nu a participat la videoconferinta organizata de China cu tarile din Europa Centrala si de Est pe tema coronavirusului. insa invitatia nu a fost adresata direct ministrilor Sanatatii, ci reprezentantilor ministerelor sanatatii. De altfel, cele mai multe state au fost reprezentate de directori si consilieri, nu de ministri, potrivit informatiilor Adevarul.

Ma pot infecta cu coronavirus de pe suprafata legumelor sau fructelor? Ce spune Ministerul Sanatatii

Coronavirusul poate rezista pe diferite suprafete, dar inca nu exista dovezi care sa sustina transmiterea prin intermediul fructelor si legumelor neambalate, arata reprezentantii Ministerului Sanatatii si ai Observatorului Roman de Sanatate, care desfasoara o campanie de informare in contextul epidemiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )