Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ministerul Sanatatii va prelua un teren in Iasi pentru constructia Spitalului Regional de Urgenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Sanatatii va prelua un teren in Iasi pentru constructia Spitalului Regional de Urgenta

Ministerul Sanatatii va prelua un teren de 120. 000 de metri patrati mp) in municipiul Iasi in scopul construirii Spitalului Regional de Urgenta, potrivit unei hotarari de guvern adoptate in sedinta de astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Guvern: Ministerul Sanatatii va prelua un teren de 120.000 mp din Iasi pentru construirea unui spital regional de urgenta

Ministerul Sanatatii va prelua un teren de 120. 000 mp in municipiul Iasi in scopul construirii Spitalului Regional de Urgenta, potrivit unei hotarari de guvern adoptata in sedinta de joi. Terenul, aflat in domeniul public al municipiului Iasi, a trecut in domeniul public al statului roman, in noiembrie 2016, printr-o hotarare a Consiliului Local Iasi.

Un deputat USR a depus plangere la DIICOT pentru abuzurile functionarilor de la CNAS si Ministerul Sanatatii

Deputatul USR Emanuel Ungureanu depune miercuri o noua plangere la DIICOT, de data aceasta vizand posibile fapte de abuz in serviciu sau luare de mita ale functionarilor de la Casa de Asigurari de Sanatate si Ministerul Sanatatii care au efectuat un control la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj, se arata intr-un comunicat de presa.

Impactul bugetar al introducerii unor noi medicamente, dezbatut la Ministerul Sanatatii. Ce produse risca sa dispara din farmacii

Ministerul Sanatatii ia, luni, in dezbatere, impactul bugetar al introducerii unor noi medicamente in lista de compensate si gratuite, anunta institutia.

Primul pas concret pentru unul din cele trei spitale regionale din tara. Proiectul este estimat la 200 de milioane de euro

In sedinta de Guvern de joi, Executivul a anuntat ca Ministerul Sanatatii va prelua un teren de 120. 000 de metri patrati din municipiul Iasi. Pe acesta urmeaza sa fie construit unul dintre cele trei spitale regionale, ce vor fi realizate din bani europeni alocati prin Programul Operational Regional 2014-2020.

Primaria Sectorului 1 si Ministerul Sanatatii au semnat un protocol pentru relocarea Spitalului Floreasca

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, au semnat miercuri un protocol de colaborare privind identificarea si analiza solutiilor de relocare a Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca) si a Spitalului de Arsi.

Florian Bodog a demis-o pe Amalia Serban, director general in Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a demis-o, joi, pe Amaliei Serban din functia de director general Directia generala de asistenta medicala si sanatate publica.

DEMITERE in scandalul vaccinurilor. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii (VIDEO)

Pe fondul intarzierilor inregistrate la procedura de achizitie a vaccinului antigripal, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, anunta joi demiterea din functie a doamnei Amalia Serban, director ge.

Tinerii din Romania primesc teren gratuit pentru casa de la stat. Ce trebuie sa faci

Tinerii care vor sa-si construiasca o casa in 2017 pot primi o mana de ajutor de la stat, conform legislatiei in vigoare, prin acordarea la cerere a unui teren gratuit. Totusi, pentru a putea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )