Libnet.ro
UNICEF

18:30

De ce apa din Bucuresti are mai mult clor. Reactia Apa Nova in urma isteriei

Playtech Playtech,
De ce apa din Bucuresti are mai mult clor. Reactia Apa Nova in urma isteriei

Apa Nova a marit cantitatea de clor din apa potabila si se recomanda evitarea consumarii directe a acesteia. Apa Nova a anuntat problema abia dupa ce consumatorii au semnalat un miros suspect la apa de la robinet. Mai multe asociatii de proprietari si alti locuitori din Bucuresti au luat legatura cu reprezentantii Apa Nova dupa [] . continuă pe Playtech

De ce apa din Bucuresti are mai mult clor. Apa Nova raspunde isteriei

Apa Nova a marit cantitatea de clor din apa potabila. Asta a pornit un fel de isterie pe Facebook. Totusi, lucrurile nu-s asa simple. in anumite cartiere din Bucuresti, mai multi locuitori sustin ca apa are un puternic miros de clor. Apa Nova a anuntat problema dupa ce consumatorii au semnalat asta. Totusi, conform acestora, e [] .

Locuitorii din Bucuresti, ingrijorati de mirosul apei de la robinet. Apa Nova: Efectul, ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada

Locuitorii din Bucuresti, ingrijorati de mirosul apei de la robinet. Mai multe asociatii de proprietari au reclamat la call-centerul Apa Nova ca apa de la robinet nu doar ca nu se poate bea, ci mirosul pregnant.

Cea mai curata apa din lume se afla in Romania

Romania gazduieste sapte izvoare in Muntii Bucegi, la 1. 300 metri altitudine. Apa lor e considerata cea mai curata apa din lume. Izvoarele se afla intre frumoasele Lacuri Bolboci si Scropoasa, la cota 1.

UE cere gigantilor internetului sa faca mai mult pentru combaterea fenomenului stirilor false

Google, Facebook, Twitter si Mozilla trebuie sa faca mai mult pentru a combate dezinformarea online, in ciuda unelor progrese facute in punerea in aplicare a codului de conduita impotriva stirilor false semnat in octombrie 2018 in perspectiva alegerilor pentru reinnoirea Parlamentului European, potrivit RaiNews, citat de Rador.

Masuri de urgenta in scoli, din cauza gripei. Mai multe unitati de invatamant din Bucuresti vor fi inchise

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat propunerea suspendarii cursurilor in mai multe gradinite si scoli din Bucuresti. Propunem suspendarea activitatii pentru aceste unitati de.

A vazut masina politiei locale din Bucuresti parcata aproape de troturar si s-a apropiat de ea cu telefonul pornit. Nu i-a venit sa creada cand a vazut ce facea politistul acolo. Incredibil! Era chiar in timpul programului si in plina zi (VIDEO)

A zarit masina politiei locale din Bucuresti parcata aproape de troturar si i s-a parut ceva ciudat. Asa ca s-a apropiat de ea cu telefonul pornit. Nu i-a venit sa creada cand a vazut ce facea.

Iulia era intr-un autobuz din Bucuresti, cand a auzit un barbat vorbind la telefon. Cand si-a dat seama cu cine vorbeste, nu s-a putut abtine sa nu rada

O calatoare din Bucuresti, cu unul dintre autobuzele STB, a avut parte de un dialog savuros, chiar in apropierea ei. Fara sa vrea, Iulia a fost martora unei conversatii cu iz de nunta, chiar daca la a doua.

Ionut din Bucuresti a luat un mijloc de transport la comanda si s-a asezat in spate. Nu i-a venit sa creada ce se afla pe jos, in spatele masinii soferului! Te astepti la orice, la asta sigur nu! (FOTO)

Ionut a facut comanda la o companiede transport cunoscuta, iar cand masina i-a sosit la adresa din Bucuresti, tanarul s-a asezat in spate. Nu se astepta nicio clipa insa sa dea peste.

Ionut din Bucuresti a luat un mijloc de transport la comanda si s-a asezat in spate. Nu i-a venit sa creada ce se afla pe jos, in spatele masinii soferului! Te astepti la orice, dar la asta sigur nu! (FOTO)

Ionut a facut comanda la o companiede transport cunoscuta, iar cand masina i-a sosit la adresa din Bucuresti, tanarul s-a asezat in spate. Nu se astepta nicio clipa insa sa dea peste.

Anul 2018 se incheie cu un deficit bugetar de 2,88% din PIB! Cele mai mari cheltuieli, cu salariile si pensiile!

Anul 2018 se incheie cu un deficit bugetar oficial de 2,88% din PIB, chiar mai redus decat cel anuntat inca de la finalul lunii decembrie de consilierul premierului, Darius Valcov, respectiv 2,92% din PIB. Asta inseamna ca, in luna decembrie, luna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )