Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ministerul Sanatatii: Recomandari pentru zilele cu temperaturi scazute

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii: Recomandari pentru zilele cu temperaturi scazute

In zilele cu temperaturi scazute, Ministerul Sanatatii recomanda populatiei sa asculte sfatul medicilor, sa evite deplasarile in spatii deschise si expunerea prelungita la frig, sa respecte regulile de igiena pentru evitarea imbolnavirilor prin viroze respiratorii si sa consume alimente bogate in proteine, fructe si legume. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii: Recomandari pentru zilele cu temperaturi scazute

In zilele cu temperaturi scazute, Ministerul Sanatatii recomanda populatiei sa asculte sfatul medicilor, sa evite deplasarile in spatii deschise si expunerea prelungita la frig, sa respecte regulile de igiena pentru evitarea imbolnavirilor prin viroze respiratorii si sa consume alimente bogate in proteine, fructe si legume.

Ministerul Sanatatii: Recomandari pentru zilele cu temperaturi polare

Romania se pregateste sa treaca prin cel mai greu episod de iarna din acest sezon, cu viscol si ger siberian. in zilele cu temperaturi scazute, Ministerul Sanatatii recomanda populatiei sa asculte sfatul m.

COD PORTOCALIU de ger. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii recomanda populatiei ca in zilele cu temperaturi scazute sa evite deplasarile in spatii deschise si expunerea prelungita la frig, sa respecte regulile de igiena.

Ministerul Sanatatii, propunere HALUCINANTA: Fermele de pasari vor putea fi amplasate extrem de aproape de locuinte, scoli si parcuri

Confruntat cu o serie de probleme extrem de grave, de la subfinantarea cronica si pana la plecarile masive ale personalului medical in strainatate, Ministerul Sanatatii MS) vine cu o propunere.

Ministerul Sanatatii nu declara epdemie de gripa, desi numarul deceselor a ajuns la 47 de persoane

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, ca nu va fi declarata epidemie de gripa, ea ara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )