Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministerul Sanatatii solicita Primariei Capitalei rezolvarea de urgenta a lipsei apei calde si caldurii la spitalele Marie Curie si Robanescu: Gabriela Firea a oferit promisiuni solide ca dupa 15 noiembrie nu vor mai fi probleme

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii solicita Primariei Capitalei rezolvarea de urgenta a lipsei apei calde si caldurii la spitalele Marie Curie si Robanescu: Gabriela Firea a oferit promisiuni solide ca dupa 15 noiembrie nu vor mai fi probleme

Ministerul Sanatatii solicita Primariei Capitalei rezolvarea de urgenta a lipsei apei calde si a caldurii la Spitalul Marie Curie si la Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu, mai ales ca vineri, 15 noiembrie, printr-un comunicat de presa, doamna Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, oferea promisiuni si garantii solide ca incepand cu acea data, la cele doua unitati spitalicesti nu vor mai fi astfel de probleme, arata institutia condusa de Victor Costache. Spitalele de copii Marie Curie si Robanescu, care au peste 400 de copii internati, raman din nou 48 de ore fara apa calda si caldura, dupa ce saptamana trecuta au stat 3 zile fara apa si caldura. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta privind cazul de la Timisoara

Ministerul Sanatatii, prin Directia de Sanatate Publica Timis, a demarat o ancheta referitoare la cazul de la Timisoara, unde trei persoane dintr-un bloc, dintre care doi copii, au decedat, altele fiind.

Ministerul Sanatatii: 950.000 de doze de vaccin antigripal vor fi livrate pana la finalul lunii noiembrie

Ministerul Sanatatii a anuntat ca 500. 000 de doze de vaccin antigripal trebuie distribuite pana la data de 20 noiembrie, iar alte 450. 000 de doze au termen de livrare la sfarsitul acestei luni, se arata in r.

Ministerul Sanatatii: A treia transa de vaccin gripal a ajuns in tara. Numarul dozelor poate fi suplimentat

Ministerul Sanatatii anunta ca a treia transa de vaccin gripal a ajuns in tara si poate fi ridicata de medicii de familie de la Directiile de Sanatate Publica. Daca numarul dozelor este insuficient,.

Ministerul Sanatatii: A treia transa de vaccin gripal a ajuns in tara si poate fi distribuita medicilor. Numarul dozelor poate fi suplimentat daca este insuficient

A treia transa de vaccin gripal, ultima, a ajuns in tara si poate fi ridicata de medicii de familie de la Directiile de Sanatate Publica, iar in cazul in care numarul dozelor este insuficient, acesta poate fi suplimentat, potrivit acordului cadru incheiat cu furnizorul, a anuntat vineri seara Ministerul Sanatatii, intr-o precizare remisa HotNews. ro. Precizarile institutiei conduse de Victor Costache vin dupa ce medicii de familie din Bucuresti s-au plans ca au primit, in primele doua transe, doar intre 10 si 30 de doze de vaccin, cu toate ca solicitasera cateva sute.

Ministerul Sanatatii: Vaccinarea gratuita antiHPV va incepe in ianuarie 2020

Ministerul Sanatatii a anuntat, vineri, ca in ianuarie 2020 va incepe vaccinarea gratuita anti HPV. Asta dupa ce a fost finalizata licitatia privind achizitia dozelor de vaccin antiHPV, iar primele 20 000 de.

Ministerul Sanatatii incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV din ianuarie 2020

Ministerul Sanatatii a finalizat licitatia pentru achizitia dozelor de vaccin impotriva HPV, primele doze urmand sa fie distributie incepand cu saptamana viitoare la directiile de sanatate publice pentru a permite inceperea vaccinari la ianuarie 2020.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )