Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministerul Transporturilor vrea sa dea mai multi bani catre Metrorex

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Transporturilor vrea sa dea mai multi bani catre Metrorex

Ministerul Transporturilor vrea sa majoreze subventia pentru Metrorex cu 42 de milioane de lei, aceasta ajungand la 412 milioane de lei, circa 20% din totalul veniturilor operatorului de transport al Capitalei, potrivit unui proiect publicat in. continuă pe Wall-Street Ro

Vesti bune pentru elevi. Categoria care va primi mai multi bani de la Guvern

Ministerul Educatiei Nationale a venit cu o veste uimitoare in privinta burselor acordate elevilor, in anul scolar 2019-2020. Schimbarea se aplica in cazul burselor de merit, de performanta, de studiu si de aj.

Update cu probleme la HomeBank-ul ING: mai multi clienti s-au plans de functionarea aplicatiei HomeBank. Ce spune banca

Mai multi clienti ai ING Bank Romania au intampinat in ultimele saptamani probleme cu aplicatia mobila de home-bank a bancii, erorile mentionate de acestia referindu-se la faptul ca aplicatia nu se mai deschide sau ca nu pot realiza plati cu telefonul.

Purtatorul de cuvant al PSD anunta esecul motiunii de cenzura: Din ce in ce mai multi semnatari au decis sa nu o voteze

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a declarat miercuri ca sunt din ce in ce mai multi parlamentari care au semnat motiunea de cenzura si au luat decizia sa nu o voteze, mentionand ca este convins c?.

HAOS la Londra din cauza BREXIT-ului! Mai multi MINISTRI din guvernul Johnson ameninta cu DEMISIA

Haos in Marea Britanie. Mai multi ministri din Guvernul Johnson ameninta cu demisia dupa esecul negocierilor cu Uniunea European in privinta Brexit-ului. Secretarul pentru cultura, Nicky Morgan, ministrul.

Saturn detroneaza Jupiter, descoperindu-se ca are mai multi sateliti

Saturn i-a luat titlul lui Jupiter de planeta cu cei mai multi sateliti naturali, au dezvaluit oamenii de stiinta, scrie BBC.

Un cabinet de avocatura sustine ca reprezinta mai multi avertizori de integritate in Ucrainagate

Un cabinet american de avocatura a anuntat, duminica, pe Twitter, ca reprezinta mai multi avertizori.

Constructia Pasajului Mogosoaia a inceput cu SCANDAL si o AMANARE. Primaria Capitalei muta responsabilitatea la Ministerul Transporturilor

Scandal intre autoritati pentru emiterea autorizatiei pentru lucrarile la Pasajul Mogosoaia. Desiaa trecut mai aproape un an de la semnarea contactului pentru constructia unui pasaj pe deasupra centurii .

ANUNT BOMBA al autoritatilor! NU MAI SUNT BANI DE PENSII! Pana cand se mai fac platile?

Emilia Meirosu, deputat Pro Romania, sustine ca Guvernul Dancila vrea sa mearga mai departe cu legea pensiilor, o lege care nu este in favoarea cetatenilor.

Gest impresionant facut de un preot pentru mai multi elevi. Cum au fost primiti la liceu

Un preot din Botosani a facut un gest deosebit pentru elevii unui din Botosani. Acesta a pregatit mai multe lazi cu struguri in curtea unitatii de invatamant, iar la pauza i-a invitat pe copii sa.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )