Libnet.ro
UNICEF

12:15

HAOS la Londra din cauza BREXIT-ului! Mai multi MINISTRI din guvernul Johnson ameninta cu DEMISIA

B1 B1,
HAOS la Londra din cauza BREXIT-ului! Mai multi MINISTRI din guvernul Johnson ameninta cu DEMISIA

Haos in Marea Britanie. Mai multi ministri din Guvernul Johnson ameninta cu demisia dupa esecul negocierilor cu Uniunea European in privinta Brexit-ului. Secretarul pentru cultura, Nicky Morgan, ministrul. continuă pe B1

Revolta a ministrilor britanici din cauza Brexit. Premierul Boris Johnson asteapta demiterea de catre regina Elisabeta ori emiterea unui mandat de arestare

Premierul britanic Boris Johnson se confrunta cu o noua rebeliune in interiorul cabinetului sau, in contextul in care mai multi ministri sunt pe cale sa demisioneze pentru ca acesta directioneaza tara catre un Brexit fara acord, dezvaluie miercuri publicatia The Times, citata de Reuters. Seful executivului spune ca nu va demisiona, asteapta demiterea de catre regina Elisabeta ori emiterea unui mandat de arestare.

Ce a patit Dragos Patraru din cauza Vioricai Dancila. Decizia CNA este oficiala

Postul de televiziune Prima TV a fost sanctionat de Consiliul National al Audiovizualului, dupa ce Dragos Patraru a folosit mai multe apelative la adresa Vioricai Dancila care au fost considerate deplasate. Jurnalistul s-a adresat cu apelativele analfabeto si inculto in cadrul emisiunii Starea Natiei. Chiar daca mai multi membri ai CNA s-au amuzat in momentul .

Business report: Eurostat: Pretul locuintelor a crescut in Romania la fel ca in UE; Enel, Electrica, CEZ si E.On pierd cel putin 150 de milioane de lei pe furnizare, in acest an, din cauza OUG 114. Va creste factura

Tara in care traiesc cei mai multi romani creste veniturile oamenilor. La cat va ajunge salariul minim. Premierul spaniol in exercitiu Pedro Sanchez a promis sa. Romania, departe de a-si atinge tintele de eradicare a saraciei. Atingand valoarea de 16,4% in 2019, rata persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 24 de ani) care au parasit timpuriu.

Update cu probleme la HomeBank-ul ING: mai multi clienti s-au plans de functionarea aplicatiei HomeBank. Ce spune banca

Mai multi clienti ai ING Bank Romania au intampinat in ultimele saptamani probleme cu aplicatia mobila de home-bank a bancii, erorile mentionate de acestia referindu-se la faptul ca aplicatia nu se mai deschide sau ca nu pot realiza plati cu telefonul.

Saturn detroneaza Jupiter, descoperindu-se ca are mai multi sateliti

Saturn i-a luat titlul lui Jupiter de planeta cu cei mai multi sateliti naturali, au dezvaluit oamenii de stiinta, scrie BBC.

Un cabinet de avocatura sustine ca reprezinta mai multi avertizori de integritate in Ucrainagate

Un cabinet american de avocatura a anuntat, duminica, pe Twitter, ca reprezinta mai multi avertizori.

Purtatorul de cuvant al PSD anunta esecul motiunii de cenzura: Din ce in ce mai multi semnatari au decis sa nu o voteze

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a declarat miercuri ca sunt din ce in ce mai multi parlamentari care au semnat motiunea de cenzura si au luat decizia sa nu o voteze, mentionand ca este convins c?.

Sylvinho a fost demis de Olympique Lyon din cauza rezultatelor slabe

Olympique Lyon, grupare la care evolueaza portarul Ciprian Tatarusanu, l-a dat afara pe antrenorul brazilian Sylvinho, din cauza reuzltatelor slabe inregistrate in Ligue 1, informeaza lequipe. fr.

Un avion a trebuit sa aterizeze de urgenta in Elvetia din cauza fumului de la bordul aeronavei

Un avion de pasageri al companiei British Airways, care zbura de la Bari la Londra, a fost trebuit luni sa aterizeze de urgenta la Basel, dupa ce cabina s-a umplut de fum in timpul zborului, scrie Mediafax, citand publicatia The Daily Star.

Ministerul Transporturilor vrea sa dea mai multi bani catre Metrorex

Ministerul Transporturilor vrea sa majoreze subventia pentru Metrorex cu 42 de milioane de lei, aceasta ajungand la 412 milioane de lei, circa 20% din totalul veniturilor operatorului de transport al Capitalei, potrivit unui proiect publicat in.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )