Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministerul Turismului: Agentia Omnia Turism are conturile blocate. Turistii care au pachete prin Omnia Turism sa nu mai plece in calatorii

Adevărul Adevărul,
Ministerul Turismului: Agentia Omnia Turism are conturile blocate. Turistii care au pachete prin Omnia Turism sa nu mai plece in calatorii

Ministerul Turismului a anuntat marti seara ca situatia creata in urma decesului patronului Omnia Turism este complexa, iar institutia cauta acum solutii pentru mai multe probleme aparute in urma blocarii conturilor bancare ale agentiei, imediat dupa ce s-a difuzat in mass-media vestea mortii acestuia. A fost calculata o pierdere de 7,4 milioane euro, din incasarea banilor pe 8. 300 de pachete vandute pentru anul 2018. continuă pe Adevărul

CSM Ploiesti a platit o firma sa-i stearga internetul de praf. Clubul are conturile blocate si e ingropat in datorii

Clubul Sportiv Municipal Ploiesti, cu conturile blocate si ingropat in datorii, si-a permis sa incheie un contract pentru stergerea de praf a internetului. La categoria Obiectul.

80 de romani blocati in strainatate dupa ce au cumparat vacante de la Omnia Turism vor fi adusi in tara

Cei 80 de turisti romani blocati in strainatate, in urma problemelor aparute la agentia Omnia Turism, vor fi adusi in tara, iar ministrul Turismului le recomanda celor care au cumparat pachete prin aceasta agentie sa nu mai plece in acele calatorii.

Ministerul Turismului cauta solutii pentru problemele create de blocarea conturilor Omnia Turism

Situatia creata in urma sinuciderii patronului Omnia Turism este complexa, iar Ministerul Turismului cauta solutii pentru mai multe probleme care au fost create de blocarea conturilor bancare ale agentiei, imediat dupa ce s-a difuzat in mass-media vestea mortii acestuia, se arata intr-un comunicat al institutiei trimis Redactiei.

Christian Tour se ofera sa aduca un grup de turisti romani blocati in Egipt dupa ce Omnia Turism, al carei patron s-a sinucis, nu le-a platit cazarea la hotel

Un grup de 39 de persoane ajunse in 15 octombrie in statiunea egipteana Hurghada, prin intermediul Omnia Turism, agentia al carei patron s-ar fi sinucis din cauza problemelor financiare, au constatat ca nu aveau platita cazarea si ar putea fi repatriate cu un avion charter pus la dispozitie de agentia Christian Tour.

Patronul Omnia Turism, George Negru, s-ar fi sinucis din cauza problemelor financiare - surse

Omul de afaceri George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare, au declarat luni pentru News. ro, surse din piata.

Surse: Patronul Omnia Turism s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare

Patronul Omnia Turism, George Negru, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare, au declarat, luni, pentru News. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )