Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Patronul Omnia Turism s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare

România Liberă România Liberă,
Surse: Patronul Omnia Turism s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare

Patronul Omnia Turism, George Negru, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare, au declarat, luni, pentru News. ro . continuă pe România Liberă

Patronul Omnia Turism, George Negru, s-ar fi sinucis din cauza problemelor financiare - surse

Omul de afaceri George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare, au declarat luni pentru News. ro, surse din piata.

UPDATEOmul de afaceri George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-a sinucis. Barbatul s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din Capitala

Omul de afaceri George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-a sinucis in aceasta dimineata din cauza unor probleme financiare. Barbatul s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din cartierul bucurestean Alba Iulia. El a lasat si un bilet in care si-a explicat gestul extrem.

Atentionare de calatorie emisa de MAE pentru Irlanda: Conditii meteo severe din cauza uraganului Ofelia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Irlanda, care vizeaza conditii meteorologice severe din cauza uraganului Ofelia, format in Oceanul Atlantic, care urmeaza sa loveasca coasta de vest a Irlandei. Pentru perioada 16 octombrie 2017, ora 9. 00 - 17 octombrie 2017, ora 03. 00, a fost emisa o alerta de vant puternic, cod rosu pentru regiunile Wexford, Mayo, Galway, Kerry, Clare, Limerick, Cork si Waterford si cod portocaliu pentru restul tarii.

Sibiu: Trafic complet blocat pe DN 14 A, din cauza unui accident provocat de un sofer care a depasit o coloana

Circulatia rutiera este blocata, duminica, pe Drumul National 14 A, Medias - Blajel, din cauza unui accident provocat de un sofer care a intrat in depasirea unei coloane si a lovit un autoturism care circula din sens opus pe care l-a proiectat intr-un camion, relateaza News. ro. Doua persoane au fost ranite, dar sunt constiente.

Amazon a renuntat la un nou serial cu Robert De Niro din cauza scandalului Weinstein

Compania Amazon a decis sa renunte la proiectul unui serial in care urmau sa joace Robert De Niro si Julianne Moore din cauza scandalului privind abuzurile sexuale pe care le-ar fi savarsit Harvey Weinstein si a incheiat orice legatura cu fosta companie de productie a acestuia, The Weinstein Company.

Traficul rutier pe Transfagarasan se desfasoara cu dificultate din cauza aglomeratiei

Traficul rutier pe DN 7C - Transfagarasan se desfasoara cu dificultate din cauza numarului mare de autovehicule, informeaza sambata Centrul Infotrafic din Politia Romana.

VIDEO Ungaria ameninta ca va bloca intrarea Ucrainei in UE din cauza noii legi a Educatiei care afecteaza minoritatile

Ungaria ar putea bloca drumul Ucrainei spre Uniunea Europeana din cauza legii controversate, votata la Kiev, care va afecta invatamantul in limbile minoritatilor.

Fenomen rar in Romania. Ce s-a intamplat din cauza vremii capricioase. Este prima data in ultimii zece ani

In localitatile din sudul judetului Giurgiu ciresii au inflorit a doua oara, oferind un adevarat spectacol de primavara aproape de jumatatea lunii octombrie, specialistii spunand ca aceasta.

Fenomen rar in Romania. Ce s-a intamplat din cauza secetei. Este prima data in ultimii zece ani

In localitatile din sudul judetului Giurgiu ciresii au inflorit a doua oara, oferind un adevarat spectacol de primavara aproape de jumatatea lunii octombrie, specialistii spunand ca aceasta.

Austria reclama Germania din cauza taxei de drum pentru soferii straini

Austria a trimis o sesizare Curtii Europene de Justitie CEJ) privind controversatul proiect ce prevede introducerea unei taxe pentru toate autoturismele care circula pe drumurile si autostrazile din Germania, a anuntat joi ministrul austriac al Transporturilor, Jorg Leichtfried, transmit Deutsche Welle si Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )