Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrii Cabinetului Orban sunt instalati astazi in functii si tot astazi va avea loc si sedinta

România Liberă România Liberă,
Ministrii Cabinetului Orban sunt instalati astazi in functii si tot astazi va avea loc si sedinta

Ministrii Cabinetului Orban sunt instalati marti in functii, in prezenta prim-ministrului Ludovic Or. continuă pe România Liberă

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis. Ceremonia a fost precedata de o discutiea sefului statului cu membrii noului Guvern. Cititi si: Klaus.

Ministrii Cabinetului Orban isi preiau mandatele

ACTUALIZARE - Ioan Bolos, ministrul Fondurilor Europene: Sper sa putem trece cu succes primul test pe care il avem pana la sfarsitul anului, acela de a evita riscul de dezangajare de fonduri. --- * ACTUALIZARE - Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii Regionale: Daca vorbim de probleme, banuiesc ca sunt multe si foarte multe, eu ca ministru o sa caut solutii. Sper ca pot face lucruri importante pentru Romania.

Ministrii Cabinetului Orban vor participa la prima sedinta de Guvern

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis va participa la ceremoniile de preluare a mandatelor de ministru de catre Bogdan Aurescu MAE), Marcel Vela MAI), Nicolae Ciuca MApN) si Catalin Predoiu MJ).

Prima sedinta oficiala de Guvern.La ce preluari de mandat merge Iohannis

Ministrii Cabinetului Orban sunt instalati marti in functii, in prezenta prim-ministrului Ludovic Orban sau a presedintelui Klaus Iohannis, iar in aceasta seara ar urma sa aiba loc si prima sedinta oficiala de Guvern, fiind asteptata adoptarea OUG privind organizarea Guvernului si a ministerelor, ca urmare a modificarii structurii Executivului.

VIDEO Ministrii Cabinetului Orban isi preiau mandatele. Ministrul Muncii: Pensionarii si salariatii sa stie din sursa sigura ca nu se taie pensii si salarii Declaratiile noilor ministri si ale presedintelui Iohannis, la ceremoniile de instalare

Ministrii Cabinetului Orban isi preiau astazi mandatul, prima zi fiind dedicata evaluarii situatiei din fiecare minister, dupa guvernarea PSD. Acest mandat il dedic tinerilor, a fost prima declaratie a ministrului Educatiei, Monica Anisie. La randul sau, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a enumerat prioritatile, intre care o reorganizare a institutiei, mai exact o reducere a structurii ministerului, o comunicare buna, astfel incat oamenii sa primeasca mesaje corecte, si discutii cu partenerii sociali pentru calculul corect si obiectiv al salariului minim. La ceremoniile de predare-primire a unor portofolii a participat si presedintele Klaus Iohannis, care a atacat din nou guvernul PSD.

Siegfried Muresan, despre ministrii Guvernului Orban: S-au apucat din prima zi de treaba

Europarlamentarul Siegfried Muresan a transmis un mesaj pe Facebook in contextul preluarii portofoliilor de catre ministrii Guvernului Orban. Acesta a declarat ca noii ministri s-au apucat din prima zi de treaba.

Kelemen Hunor: I-as fi retras pe toti cei trei candidati pentru postul de ministru care au primit aviz negativ. Daca luni nu e cvorum, votul de investire a Cabinetului Orban se reprogrameaza

Parlamentarii UDMR vor fi prezenti la sedinta de luni a plenului reunit si vor vota pentru investirea Guvernului Orban, declara la RFI liderul Uniunii, Kelemen Hunor. El precizeaza ca ministrii respinsi de comisiile de specialitate ale Parlamentului ar fi trebuit inlocuiti de premierul desemnat, Ludovic Orban.

JUNCKER L-A FELICITAT PE ORBAN: Sunt convins ca dorinta dumneavoastra pentru o Europa mai puternica va continua sa inspire actiunile viitoare

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, l-a felicitat pe Ludovic Orban pentru numirea ca premier, declarandu-se convins ca spiritul de la Sibiu si dorinta sa pentru o Europa mai puternica acasa si peste hotare vor continua sa ii inspire actiunile viitoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )