Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministrii propusi au incheiat audierile din Parlament si intra in linie dreapta spre votul de investitura (VIDEO)

B1 B1,
Ministrii propusi au incheiat audierile din Parlament si intra in linie dreapta spre votul de investitura (VIDEO)

Ministrii propusi pentru formarea Guvernului Citu au incheiat, joi, etapa audierilor consultative din comisiile de specialitate ale Parlamentului Romaniei. Dintre cei 16 titulari de portofolii nominalizati,. continuă pe B1

Raluca Turcan: PSD ar putea sa ia lectii de la ministrii PNL, sa invete din modul in care s-au prezentat la audieri

Raluca Turcan, vicepremierul interimar, le-a transmis social-democratilor ca ar trebui sa ia lectii de la ministrii PNL de cum ar trebui sa se prezinte la audierile din Parlament. Turcan i-a acuzat pe cei din PSD ca sunt interesati doar de show mediatic si de vendete personale.

Virgil Popescu, ministrul desemnat pentru a prelua portofoliul Economiei, a primit aviz pozitiv la audierile din Parlament

Virgil Popescu, desemnat pentru functia de ministru al Economiei in Guvernul Citu, a primit aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Guvernul Citu, la primul test inainte de votul de investitura: Ministrii propusi vin in Parlament, pentru audieri

Primii sase ministri propusi pentru formarea Guvernului Citu vin, marti, in comisiile de specialitate din Parlamentul Romaniei, pentru etapa audierilor premergatoare votului de investitura. Avizul este unul co.

Jocurile de culise din Parlament privind scenariul anticipatelor. Ultimele calcule si strategii din interiorul PSD

Liderii PSD, reuniti in sedinta informala, in biroul de la Parlament al lui Marcel Ciolacu, au decis marti ca parlamentarii partidului sa asigure cvorumul la sedinta de investire a premierului propus Florin Citu. Astfel, PSD va fi in sala, dar va lasa PNL sa-si voteze propriul Guvern. Dincolo de strategia anuntata, in spatele usilor inchise conducerea PSD vrea sa respecte intelegerea facuta cu presedintele Klaus Iohannis privind scenariul alegerilor anticipate, dar conditionat.

Reprezentant al patronilor IMM: Este senzationalista si neserioasa propunerea de lege din Parlament, pentru cresterea salariului minim in Romania

Presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Florin Jianu, a catalogat, luni, drept senzationalista si neserioasa propunerea de lege a unor parlamentari PSD, depusa recent la Parlament, privind cresterea salariului minim pe economie, in mod succesiv, pentru ca la 31 decembrie 2024 sa ajunga la 60% din salariul mediu.

Orban s-a saturat de majoritatea PSD din Parlament, cantonata intr-o atitudine iresponsabila

Majoritatea PSD din Birourile permanente ale Parlamentului este cantonata intr-o atitudine irespon.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )