Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban s-a saturat de majoritatea PSD din Parlament, cantonata intr-o atitudine iresponsabila

România Liberă România Liberă,
Orban s-a saturat de majoritatea PSD din Parlament, cantonata intr-o atitudine iresponsabila

Majoritatea PSD din Birourile permanente ale Parlamentului este cantonata intr-o atitudine irespon. continuă pe România Liberă

OMS avertizeaza: Coronavirusul ar putea ajunge in majoritatea tarilor din lume, daca nu chiar in toate

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat ca epidemia de coronavirus, care se raspandeste foarte rapid, ar putea ajunge in curand in majoritatea tarilor din lume, daca nu chiar in.

Avertismentul OMS: Coronavirusul va ajunge in majoritatea tarilor din lume, daca nu chiar in toate

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza vineri ca noul coronavirus va afecta majoritatea statelor din lume, daca nu chiar pe toate, transmite Guardian. O mare problema o constituie si pacientii reinfectati, nestiindu-se in acest moment care sunt cauzele pentru care acestia sunt testati pozitiv la scurt timp dupa ce s-au insanatosit.

Reprezentant al patronilor IMM: Este senzationalista si neserioasa propunerea de lege din Parlament, pentru cresterea salariului minim in Romania

Presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Florin Jianu, a catalogat, luni, drept senzationalista si neserioasa propunerea de lege a unor parlamentari PSD, depusa recent la Parlament, privind cresterea salariului minim pe economie, in mod succesiv, pentru ca la 31 decembrie 2024 sa ajunga la 60% din salariul mediu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )