Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministrul Afacerilor Externe, despre diplomatii romani din Kabul: Vor ramane acolo

Antena3 Antena3,
Ministrul Afacerilor Externe, despre diplomatii romani din Kabul: Vor ramane acolo

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, a declarat, vineri, ca le-a cerut diplomatilor romani de la Kabul sa revina in tara, dar acestia au spus ca nu vor sa isi incheie misiunea. continuă pe Antena3

Diplomatii romani din Kabul refuza sa revina acasa. Ramona Manescu (MAE): Vor sa-si continue misiunea si vor ramane acolo

Ramona Manescu, ministrul Afacerilor Externe, a declarat, vineri, ca le-a cerut diplomatilor romani de la Kabul sa se intoarca acasa, in conditiile in care capitala Afganistanului este scena unor atacuri.

Diplomatii romani din Kabul au refuzat sa se intoarca in Romania

Ministrul Afacerilor Externe Ramona Manescu a declarat, vineri, ca le-a cerut diplomatilor romani de la Kabul sa se intoarca in tara, dar acestia au refuzat, motivand ca vor sa-si incheie misiunea.

Cooperarea in cadrul ONU si NATO - discutata de ministrul Afacerilor Externe si ambasadorul Spaniei

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, l-a primit, marti, pe ambasadorul Regatului Spaniei la Bucuresti, Manuel Larrotcha Parada, discutiile concentrandu-se pe stadiul actual si perspectivele relatiilor bilaterale, in contextul Parteneriatului strategic dintre cele doua state, informeaza MAE.

Ramona Manescu, noi precizari despre atacul din Kabul: A durat cateva ore. Talibanii au folosit masini capcana si mitraliere

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, a dat noi detalii despre modul in care a afot comis atacul terorist de la Kabul in urma caruia un angajat al ambasadei Romanieie in afganistan a fost ucis, iar un.

Ramona Manescu: Noi le-am cerut diplomatilor romani din Afganistan sa vina acasa, dar au spus ca vor sa-si continue misiunea si vor ramane acolo

Ministrul Afacerilor Externe Ramona Manescu a declarat, vineri, ca le-a cerut diplomatilor romani de la Kabul sa se intoarca in tara, dar acestia au refuzat, motivand ca vor sa-si incheie misiunea, transmite Mediafax.

Manescu a vorbit cu ambasadorul Ucrainei despre comunitatea romana din tara vecina

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, l-a primit, marti, pe ambasadorul Ucrainei la Bucurest.

MAE, detalii despre romanul ranit in atacul din Kabul

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca romanul ranit in atentatul de la Kabul este in afara oricarui pericol, starea sa de sanatate fiind stabila, si ca urmeaza sa fie transferat in Europa pentru asistenta medicala. Totodata, sunt in curs de desfasurare formalitatile pentru repatrierea corpului neinsufletit al reprezentantului misiunii diplomatice a Romaniei care a fost ucis in atentat.

Celula de criza din cadrul MAE, activata dupa atacul terorist din Kabul: Diplomatul ranit se afla in afara oricarui pericol si urmeaza sa fie transferat in Europa

Ministerul Afacerilor Externe anunta, miercuri, ca a fost activata Celula de criza din cadrul AME in urma atacului terorist de la Kabul, soldat cu moartea unui diplomat roman si ranirea.

EXCLUSIV Cine este romanul ucis in Ambasada din Kabul: Se ocupa strict de securitate si facea asta de 10 ani. A fost in ambasade din diverse tari, inclusiv in Europa Ce cladiri se mai aflau in Green Village, alaturi de Ambasada Romaniei

EXCLUSIV Moartea diplomatului roman in asaltul terorist de luni noapte din Kabul, Afganistan, continua sa ridice mai multe semne de intrebare legate de modul in care si-a pierdut viata acesta. Si asta pentru.

Un soldat roman a murit in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO VIDEO

UPDATE Un soldat roman a murit, joi,in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO. Este al doilea mort dupa atentatul de luni din apropierea Ambasadei Romaniei. Barbatul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )