Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ramona Manescu, noi precizari despre atacul din Kabul: A durat cateva ore. Talibanii au folosit masini capcana si mitraliere

B1 B1,
Ramona Manescu, noi precizari despre atacul din Kabul: A durat cateva ore. Talibanii au folosit masini capcana si mitraliere

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, a dat noi detalii despre modul in care a afot comis atacul terorist de la Kabul in urma caruia un angajat al ambasadei Romanieie in afganistan a fost ucis, iar un. continuă pe B1

Ministrul Apararii, dupa atacul din Kabul: in functie de ce va fi nevoie, vom fi la dispozitie cu avioane de transport astfel incat sa putem transfera pe cei raniti

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat marti seara ca, daca va fi nevoie, ministerul va interveni cu aeronave pentru evacuarea diplomatului roman care a fost ranit in atacul terorist din.

Ministrul Ramona Manescu, despre atentatul din Afganistan: Aducem in Romania toata echipa de la ambasada. Diplomatul ucis era nascut in 1976 (VIDEO)

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a precizat, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca zona in care a avut loc atentatul terorist din Afganistan, in care un diplomat roman a fost ucis,.

Incendiu la Ambasada Romaniei din Irak. Ramona Manescu: Mutam ambasada. Un coleg a suferit rani in incendiu

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, a declarat ca incendiul care a avut loc duminica la sediul Ambasadei Romaniei in Irak a fost cauzat de explozia unei butelii, iar in urma acestuia un angajat a suferit.

Cine este diplomatul roman mort in atacul terorist de la Kabul. Ministrul de Externe: Si-a dat viata pentru a-i salva pe ceilalti

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a precizat ca diplomatul roman care a murit in atacul terorist de la Kabul avea 43 de ani si facea parte din structura de securitate a misiunii diplomatice. Ea a precizat ca atacul a fost unul sustinut, cu masini-capcana.

Incendiu la ambasada Romaniei din Bagdad: Un angajat al institutiei a suferit arsuri. Ce a anuntat ministrul Ramona Manescu

Incendiu la ambasada Romaniei din Bagdad. Din fericire, oamenii au fost evacuati la timp si nu au existat victime. Potrivit unor surse, citate de Digi24. ro, incendiul s-a declansat intr-un birou al.

Cum a relatat presa straina atacul din Afganistan care a dus la moartea unui diplomat roman si la ranirea altuia. Rezident: Vrem strainii astia sa plece din cartierul nostru! (FOTO, VIDEO)

Atacul din Kabul, de luni, a fost raportat inclusiv de unele dintre canalele media majore, din unele informatii reiesind ca anumite factiuni din interiorul talibanilor nu ar fi de acord cu intelegerea care ar urma.

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu

Din partea partidului format de Dan Voiculescu, dar si prima femeie care a intrat in cursa pentru Cotroceni este Ramona Ioana Bruynseels. Studii, trecut politic, pe toate le ai mai jos. Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea PPU Partidul Puterii Umaniste social-liberal)- PPU, dirijat de Dan Voiculescu, si-a ales sambata candidatul .

SUA vrea sa impuna noi tarife pentru marfurile din China

SUA a declarat impunerea unor noi tarife pentru marfurile venite din China, ceea ce escaladeaza razb.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )