Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrul Afacerilor Interne critica Jandarmeria Bucuresti pentru faptul ca nu a desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018. Avertismentul transmis de Marcel Vela (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Afacerilor Interne critica Jandarmeria Bucuresti pentru faptul ca nu a desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018. Avertismentul transmis de Marcel Vela (VIDEO)

Unitatile de jandarmi din Craiova, Constanta si Ploiesti au desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018, dar cea din Bucuresti nu, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, in timpu. continuă pe B1

Traian Berbeceanu va fi seful de cabinet al ministrului Afacerilor Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi, la o conferinta de presa, ca fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia Traian Berbeceanu va fi numit seful sau de de.

Urmeaza demiteri masive la Jandarmeria Bucuresti. Anuntul facut de ministrul de Interne

Urmeaza demiteri masive la Jandarmeria Bucuresti, spune ministrul de Interne. Marcel Velea sustine ca masura este necesara deoarece Jandarmeria Bucuresti ar fi incercat tergiversarea livrarii.

VIDEO Marcel Vela, dupa ce Jandarmeria Bucuresti nu a desecretizat convorbirile de la mitingul din 10 august: Astept pana maine Cine isi permite sa tergiverseze isi risca propria cariera

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a dat termen pana maine Jandarmeriei Bucuresti pentru a desecretiza convorbirile din ziua mitingului din 10 august 2018 avertizand ca cine isi permite tergiversari in acest dosar isi risca propria cariera.

Ministrul de Interne, avertisment pentru politisti: Cei care nu isi fac datoria, pleaca din sistem! Infractorii nu stau pe loc

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, sustine ca actiunile de curatenie in MAI vor continua. Astazi, in Vaslui a fost un caz in careun politist a fost documentat caar avea.

Ministrul de Interne continua actiunile de curatenie in MAI. Ce le transmite politistilor

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat joi ca toate actiunile de curateniein MAI vor continua, pentru a aduce ministerul la o apreciere asa cum ar trebui in randul.

Ministerul Afacerilor Interne a pus in dezbatere publica proiectul Legii privind cautarea persoanelor disparute

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a pus, joi seara, in dezbatere publica, proiectul Legii privind cautarea persoanelor disparute. Autoritatile pleaca de la premiza ca persoana disparuta se afla intr-o stare de pericol, iar statul are obligatia de a utiliza toate metodele si mijloacele disponibile pentru a da valoare dreptului fundamental la viata si la integritate fizica si psihica.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )