Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministerul Afacerilor Interne a pus in dezbatere publica proiectul Legii privind cautarea persoanelor disparute

Adevărul Adevărul,
Ministerul Afacerilor Interne a pus in dezbatere publica proiectul Legii privind cautarea persoanelor disparute

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a pus, joi seara, in dezbatere publica, proiectul Legii privind cautarea persoanelor disparute. Autoritatile pleaca de la premiza ca persoana disparuta se afla intr-o stare de pericol, iar statul are obligatia de a utiliza toate metodele si mijloacele disponibile pentru a da valoare dreptului fundamental la viata si la integritate fizica si psihica. continuă pe Adevărul

Proiectul pentru cresterea salariului minim brut cu 150 de lei a fost pus in dezbatere publica

Ministerul Muncii siProtectiei Sociale MMPS) a afisat, pe pagina proprie de internet, proiectul de Hotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata.

Cu cat va creste salariul minim, incepand din 2020: Ministerul Muncii a pus in dezbatere publica proiectul pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata

Ministerul Muncii a pus in dezbatere publica proiectul de Hotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, potrivit unui comunicat de presa al.

Ministrul Afacerilor Interne critica Jandarmeria Bucuresti pentru faptul ca nu a desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018. Avertismentul transmis de Marcel Vela (VIDEO)

Unitatile de jandarmi din Craiova, Constanta si Ploiesti au desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018, dar cea din Bucuresti nu, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, in timpu.

Traian Berbeceanu va fi seful de cabinet al ministrului Afacerilor Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi, la o conferinta de presa, ca fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia Traian Berbeceanu va fi numit seful sau de de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )