Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, dupa incidentul de la Harghita: Jandarmeria nu are tranchilizante

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, dupa incidentul de la Harghita: Jandarmeria nu are tranchilizante

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca dupa incidentul de la Harghita a aflat ca Jandarmeria nu are tranchilizante pentru a interveni in astfel de situatii, chiar daca are arme, noteaza Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul de Interne, Marcel Vela, in cazul ursului ranitin Harghita:Am constatat ca nu sunt respectate proceduri sitrebuie sa verific cauza si tot ce a dus la aceasta situatie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut declaratii in privinta masurilor luate in privinta celor care au actionat in cazul ursului ranit sambata seara in judetul Harghita. Domnul prefect a.

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne: Politistii si sindicatele si-au facut legi favorabile in ceea ce priveste sanctiunile disciplinare

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, luni, ca politistii si-au facut legi favorabile la nivel de actiuni disciplinare, motiv pentru care daca au trecut sase luni de la o fapta, aceasta se.

VELA, DESPRE CAZUL URSULUI DIN HARGHITA: Prefectul a gresit cand a tratat functia de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta ca pe una decorativa

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca prefectul de Harghita va fi demis pentru modul cum a gestionat situatia legata de ursul ranit intr-un accident rutier in apropiere de Praid, MAI urmand sa inainteze documentele necesare catre premier, care il va demite. Vela spune ca prefectul a gresit atunci cand a tratat functia sa de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta ca pe una cu rol decorativ, precizand ca prefect esti si in weekend si in restul saptamanii.

MARCEL VELA: Politistii si sindicatele au avut grija sa isi faca legi favorabile

Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca de-a lungul timpului politistii si sindicatele au avut grija sa isi faca legi favorabile, iar daca au trecut sase luni de la o fapta disciplinara ea se claseaza. Vela sustine ca nu este posibil ca oamenii care trebuie sa aplice legea sa se protejeze cu alte legi favorabile.

Ministrul de Interne anunta demiterea prefectului judetului Harghita pentru modul in care a fost gestionata situatia ursului lasat sa agonizeze pe marginea drumului(VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a demarat procedura de demitere a prefectului judetului Harghitain urma modului in care a fost gestionata situatia ursului lovit sambata seara de o masina intre.

Cazul ursului care a agonizat pe marginea drumului: Ministrul Vela il demite pe prefectul de Harghita

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a demarat procedura de demitere a prefectului judetului Harghita, Jean-Adrian Andrei pentru modul in care autoritatile judetene au gestionat situatia ursului lovit seara trecuta de o masina, intre localitatile Praid si Sovata.

Vela: Politistii au avut grija sa isi faca legi favorabile. Cum scapa de actiunile disciplinare

Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca de-a lungul timpului politistii si sindicatele au avut grija sa isi faca legi favorabile, iar daca au trecut sase luni de la o fapta disciplinara ea se claseaza. Vela sustine ca nu este posibil ca oamenii care trebuie sa aplice legea sa se protejeze cu alte legi favorabile.

Tudor Chirila, reactie INCREDIBILA dupa ce a vazut ca PSD-istii acuza ca populatia ar fi pregatit o lovitura de stat in 10 august 2018

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, pentru B1 TV, ca putem avea banuieli rezonabile ca informatii despre ordine date din Ministerul de Interne, in timpul protestului din 10 august 2018, ajungeau la.

Cad primele capete in cazul ursului lasat sa agonizeze 18 ore pe marginea drumului. Prefectul de Harghita, demis de Guvernul Orban

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a decis demiterea prefectului judetului Harghita, in urma proastei gestionari a situatiei ursului lovit sambata seara de o masina, intre localitatile Praid si Sovata. Ursul a fost lasat sa agonizeze mai mult de 18 ore pana sa fie tranchilizat si apoi eutanasiat.

Breaking news! Prefectul de Harghita a fost demis. Anuntul MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a demarat procedura de demitere a prefectului judetul.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )