Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vela: Politistii au avut grija sa isi faca legi favorabile. Cum scapa de actiunile disciplinare

Adevărul Adevărul,
Vela: Politistii au avut grija sa isi faca legi favorabile. Cum scapa de actiunile disciplinare

Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca de-a lungul timpului politistii si sindicatele au avut grija sa isi faca legi favorabile, iar daca au trecut sase luni de la o fapta disciplinara ea se claseaza. Vela sustine ca nu este posibil ca oamenii care trebuie sa aplice legea sa se protejeze cu alte legi favorabile. continuă pe Adevărul

MARCEL VELA: Politistii si sindicatele au avut grija sa isi faca legi favorabile

Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca de-a lungul timpului politistii si sindicatele au avut grija sa isi faca legi favorabile, iar daca au trecut sase luni de la o fapta disciplinara ea se claseaza. Vela sustine ca nu este posibil ca oamenii care trebuie sa aplice legea sa se protejeze cu alte legi favorabile.

Vela acuza politistii ca si-au facut legi favorabile ca sa scape de sanctiuni: A fost asa o prietenie in acest minister

Ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a acuzat luni pe politisti ca au avut grija sa isi dea legi favorabile si sa taraganeze cercetarile astfel incat faptele pe care le comit sa se prescrie in 6 luni, prevedere care nu mai exista pe nicaieri.

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne: Politistii si sindicatele si-au facut legi favorabile in ceea ce priveste sanctiunile disciplinare

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, luni, ca politistii si-au facut legi favorabile la nivel de actiuni disciplinare, motiv pentru care daca au trecut sase luni de la o fapta, aceasta se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )