Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela: Evaluam intregul Inspectorat General; nu este domnul Arafat centrul universului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela: Evaluam intregul Inspectorat General; nu este domnul Arafat centrul universului

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca exista un audit la nivelul tuturor structurilor MAI, inclusiv la Departamentul pentru Situatii de Urgenta, si a spus ca aceasta evaluare este la baza unor decizii care pot sa-l. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut anuntul oficial. Primele informatii dupa desecretizarea dosarului 10 august

Se fac demersuri in dosarul din 10 august! Marcel Vela, ministru al Afacerilor Interne, a facut primele informatii dupa desecretizarea dosarului in cauza. Se cauta vinovati si se doreste adevarul pentru cei din diaspora si toti cei care au tinut piept violentelor oamenilor legii. Marcel Vela, ministrul de Interne, anunt dupa desecretizarea dosarului 10 august .

MINISTRUL DE INTERNE: Jandarmeria Bucuresti a desecretizat convorbirile din 10 august 2018

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat ca au fost desecretizate, de catre Jandarmeria Bucuresti, convorbirile vizand mitingul din 10 august 2018, din Piata Victoriei, iar acestea vor fi trimise, luni, procurorilor. Ministrul a precizat ca in total sunt 250 de ore, din acestea fiind desecretizate 248.

Marcel Vela, ultimatum pentru Jandarmerie pentru desecretizarea convorbirilor din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca, pana vineri dupa-amiaza, convorbirile purtate de Jandarmeria Bucuresti in 10 august 2018, cand a avut loc protestul care s-a soldat cu violente, nu au fost desecretizate, ministrul precizand ca in functie de motivele intarzierii sau amanarii se vor lua decizii in consecinta.

Marcel Vela: Unii demnitari confunda institutia pe care o reprezinta cu propria firma sau proprietate. in astfel de situatii, legea isi va spune cuvantul

Unii demnitari confunda pe care o reprezinta cu propria firma sau proprietate, a avertizat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, precizand ca aceste practici trebuie sa se opreasca, informeaza.

Marcel Vela, mesaj pentru Jandarmerie privind mitingul din 10 august: Astept o solutie finala si anuntul ca s-a desecretizat tot. Daca nu, consecintele vor fi pe masura

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat ca asteapta, din partea Jandarmeriei, pana vineri seara, depunerea la dosarul procurorilor a comunicatiilor realizate prin statii de catre jandarmi in.

Ministrul Marcel Vela il ataca pe Raed Arafat: Nu este centrul universului

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca exista un audit la nivelul tuturor structurilor MAI, inclusiv la Departamentul pentru Situatii de Urgenta, si a spus ca aceasta evaluare este la baza unor decizii care pot sa-l implice si pe Raed Arafat, seful acestui departament.

Ministrul de Interne cere Jandarmeriei Bucuresti sa desecretizeze convorbirile din 10 august 2018

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca, pana vineri dupa-amiaza, convorbirile purtate de Jandarmeria Bucuresti in 10 august 2018, cand a avut loc protestul care s-a soldat cu violente, nu au fost desecretizate, ministrul precizand ca in functie de motivele intarzierii sau amanarii se vor lua decizii in consecinta.

Marcel Vela, deloc impresionat de declaratiile lui Arafat: Eu sunt liberal si respect opiniile tuturor referitoare la libera circulatie Seful DSU spunea ca pleaca din tara daca va fi demis

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, nu este impresionat de declaratiile lui Raed Arafat ca va pleca din tara daca va fi dat afara de la sefia Departamentului pentru Situatii de Urgenta, scrie.

Vela spune ca in urma controalelor la inspectoratele judetene de Politie s-au gasit anomalii

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, sustine ca, in urma controalelor facute la Inspectoratele de Politie judetene au fost descoperite unele anomalii, dand exemplul unor promovari in functii cu cateva luni inainte de pensionarea unor politisti, care erau pila inspectorului, pentru ca acestia sa beneficieze de pensii mai mari.

Ministrul de Interne anunta MASURI DURE pentru POLITISTII care sunt MANA iN MANA CU INTERLOPII

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta masuri dure pentru politistii care au legaturi cu clanurile interlope si nu isi fac meseria corect, protejand infractorii. Toti politistii care sunt mana in.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )