Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministrul de Interne cere Jandarmeriei Bucuresti sa desecretizeze convorbirile din 10 august 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul de Interne cere Jandarmeriei Bucuresti sa desecretizeze convorbirile din 10 august 2018

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca, pana vineri dupa-amiaza, convorbirile purtate de Jandarmeria Bucuresti in 10 august 2018, cand a avut loc protestul care s-a soldat cu violente, nu au fost desecretizate, ministrul precizand ca in functie de motivele intarzierii sau amanarii se vor lua decizii in consecinta. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul de Interne asteapta ca Jandarmeria Bucuresti sa declasifice in aceasta seara convorbirile radio de la protestul din 10 august

Ministrul de Interne, Marcel Vela, care cu o zi in urma a somat Jandarmeria Bucuresti sa declasifice convorbirile din ziua mitingului din 10 august 2018, nu a primit inca un raspuns in acest sens, declarand pentru HotNews. ro ca asteapta in aceasta seara.

Ministrul Afacerilor Interne critica Jandarmeria Bucuresti pentru faptul ca nu a desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018. Avertismentul transmis de Marcel Vela (VIDEO)

Unitatile de jandarmi din Craiova, Constanta si Ploiesti au desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018, dar cea din Bucuresti nu, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, in timpu.

Ministrul Sanatatii declara toleranta zero pentru mita din sistemul medical

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, joi seara, ca doreste impunerea unei clauze in contractul de munca care sa stipuleze ca primirea mitei se sanctioneaza prin pierderea locului de munca, potrivit G4Media.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )