Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrul Agriculturii cere ca pietele sa ramana deschise in timpul Starii de Urgenta

România Liberă România Liberă,
Ministrul Agriculturii cere ca pietele sa ramana deschise in timpul Starii de Urgenta

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a cerut, joi, in sedinta de Guvern, ca pietele agro-alimentare . continuă pe România Liberă

Catalin Predoiu, mesaj dur pentru cei care incalca masurile luate pe timpul starii de urgenta. Ministrul Justitiei: Fie respectati legea, fie o veti simti! VIDEO

Ministrul Justitiei adreseaza un mesaj dur celor care incalca legea si pun in pericol siguranta cetatenilor in timpul starii de urgenta: Fie respectati legea, fie o veti simti!. Catalin Predoiu a cerut tuturor procurorilor sa aiba toleranta zero fata de cei care incalca Decretul prezidential privind starea de urgenta.

Pedepse drastice in timpul starii de urgenta. Orice infractor care profita de vulnerabilitatea oamenilor va plati cu ani grei de puscariea

Ministerul Justitiei a demarat o campanie de informare cu privire la pedepsele aplicabile in cazul infractiunilor savarsite in timpul starii de urgenta. Cu un maxim de 17 ani de inchisoare se pedepseste zadarnicirea combaterii bolilor, daca infractiunea comisa are ca urmare moartea unei persoane, dar poate merge pana la 28 de ani in cazul concursului de infractiuni.

Ministrul agriculturii, despre plafonarea pretului la raft: Este o prostie, pentru ca il distrugem pe producatorul roman

Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a declarat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca este o prostie solicitarea unora de plafonare a pretului produselor agro-alimentare la raft. Este o prostie, pentru ca.

Ministrul Agriculturii, despre plafonarea preturilor: O mare prostie, il distrugem pe producator si incurajam specula

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, spune, referitor la apelurile de plafonare a pretului la raft, ca din punct de vedere economic este o prostie mare, pentru ca daca se plafoneaza doar pretul la raft sunt distrusi producatorii, in special cei mici, iar pe de alta parte se incurajeaza specula.

Toleranta zero fata de infractiunile savarsite pe timpul starii de urgenta

Procurorul general Gabriela Scutea a transmis tuturor parchetelor o adresa semnata de Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, cu indrumari pentru prevenirea si combaterea criminalitatii pe perioada starii de urgenta. Predoiu a solicitat, recent, procurorilor sa aiba toleranta zero fata de infractori pe perioada starii de urgenta si a afirmat ca persoanele care incalca legea vor simti din plin consecintele faptelor savarsite.

Ministrul Economiei cere populatiei sa nu faca stocuri foarte mari de alimente, pentru ca nu vine razboiul

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a facut un apel catre populatie de a nu face stocuri supradimensionate de alimente, pentru ca nu vine razboiul, iar aprovizionarea cu produse alimentare este prioritara si nu a fost limitata de autoritati.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )