Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Agriculturii, despre plafonarea preturilor: O mare prostie, il distrugem pe producator si incurajam specula

Adevărul Adevărul,
Ministrul Agriculturii, despre plafonarea preturilor: O mare prostie, il distrugem pe producator si incurajam specula

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, spune, referitor la apelurile de plafonare a pretului la raft, ca din punct de vedere economic este o prostie mare, pentru ca daca se plafoneaza doar pretul la raft sunt distrusi producatorii, in special cei mici, iar pe de alta parte se incurajeaza specula. continuă pe Adevărul

Ministrul agriculturii, despre plafonarea pretului la raft: Este o prostie, pentru ca il distrugem pe producatorul roman

Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a declarat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca este o prostie solicitarea unora de plafonare a pretului produselor agro-alimentare la raft. Este o prostie, pentru ca.

Ministrul agriculturii: Plafonarea pretului la raft este o prostie, pentru ca distrugem producatorul roman

Adrian Oros, ministrul agriculturii, considera ca este o prostie solicitarea unora de plafonare a pretului produselor agro-alimentare la raft. Este o prostie, pentru ca il distrugem pe producatorul roman, in primul rand, a spus Oros, la inceputul sedintei de Guvern de joi. Acesta a mai spus ca in ceea ce priveste productia interna, este deficitara cea a carnii de porc, din cauza pestei porcine. in acest moment, productia interna de carne de porc asigura 30% din consum.

Guvernul nu ia in calcul plafonarea preturilor la alimente

O tema fierbinte la inceputul sedintei de guvern a fost plafonarea pretului la produsele agro-alimentare. Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a spus: Monitorizam zilnic preturile la raft si tinem legatura cu producatorii, procesatorii si comerciantii. Toti trebuie sa treaca impreuna peste criza si nimeni nu trebuie sa piarda. Plafonarea pretului la raft este o prostie mare care il va distruge pe micul producator roman si va incuraja specula.

Ministrul Agriculturii cere ca pietele sa ramana deschise in timpul Starii de Urgenta

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a cerut, joi, in sedinta de Guvern, ca pietele agro-alimentare .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )