Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Agriculturii, despre stocurile de cereale in plina criza de coronavirus

Antena3 Antena3,
Ministrul Agriculturii, despre stocurile de cereale in plina criza de coronavirus

Adrian Oros, ministul Agriculturii, a explicat in cadrul emisiunii Agricool de la Antena 3 cum sta Romania cu stocurile de cereale in aceasta criza cauzata de pandemia de coronavirus. continuă pe Antena3

Ce masuri ia Ministerul Agriculturii pentru descurajarea speculei, in plina criza de coronavirus, si cum au evoluat preturile

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, le-a transmis producatorilor, procesatorilor si comerciantilor sa inceteze lupta comerciala in acessta criza de coronavirus si sa stea la masa, sa se inteleaga asupra adaosurilor la pret.

Ministrul Agriculturii spune ca sunt probleme cu aprovizionarea si cu preturile la alimentele din import

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a explicat luni modificariloe de preturi din supermarketuri, in plina pandemie de coronavirus. Oros a declarat la RFI ca oscilatiile de pret au fost in primul rand efectul.

Ministrul Agriculturii spune ca sunt probleme cu aprovizionarea si cu preturile la alimentele din import

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a explicat luni modificariloe de preturi din supermarketuri, in plina pandemie de coronavirus. Oros a declarat la RFI ca oscilatiile de pret au fost in primul rand efectul.

Rares Bogdan ii face praf pe speculanti, in plina criza: Blestematilor

Textul scris de Rares Bogdan acum trei zile pentru platforma Agora Digi inca mai face furori in online. Chiar daca si-a schimbat cariera de jurnalist cu cea de politician, morbul scrisului nu l-a parasit. Rares Bogdan a tunat si a fulgerat impotriva celor care, profitand de panica oamenilor, au crescut exagerat alimentelor si al produselor .

MINISTRUL AGRICULTURII: O eventuala plafonare a preturilor pe durata starii de urgenta ar avea efecte negative

O eventuala plafonare a preturilor pe durata starii de urgenta ar putea avea efecte negative atat asupra consumatorilor, cat si asupra producatorilor, spune ministrul Agriculturii, Adrian Oros la un post de televiziune. El adauga ca a fost inregistrata o crestere a preturilor atunci cand si cererea a fost mare, cand cumparatorii intrati in panica isi faceau stocuri de alimente, dar ca pentru produsele autohtone, cel putin, preturile si-au revenit la normal.

Ministrul Agriculturii invita fermierii la incheierea contractelor si solicitarea apei pentru irigatii

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, indeamna fermierii sa incheie contracte pentru irigarea culturilor in contextul lipsei precipitatiilor in multe regiuni ale tarii, anuntand ca prin infrastructura de imbunatatiri funciare se poate asigura apa gratuita pana la punctele de livrare.

Ministrul Agriculturii: O plafonare a preturilor pe durata starii de urgenta ar avea efecte negative

O eventuala plafonare a preturilor pe durata starii de urgenta ar putea avea efecte negative atat asupra consumatorilor, cat si asupra producatorilor, crede ministrul Agriculturii, Adrian Oros. El adauga ca a fost inregistrata o crestere a preturilor atunci cand si cererea a fost mare, cand cumparatorii intrati in panica isi faceau stocuri de alimente.

Mitrea: Romania are nevoie de suportul european in criza coronavirus

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a declarat recent ca Romania are nevoie de suportul european in criza coronavirus.

Ordonanta militara nr 6. Ministrul Nelu Tataru: Am solicitat ca orice deces sa fie testat Vom ajunge la o capacitate de prelucrare de 2.500 de teste pe zi

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat luni seara, la Digi 24, ca numarul mare de morti raportate vine de la faptul ca au aprobat teste si pentru persoanele decedate si astfel s-a ajuns la cazurile anuntate azi. La Suceava au fost mai multi pacienti zero, au fost mai multi oameni care au venit din strainatate, au fost si multe cadre medicale nepragatite, a fost un cumul de erori epidemiologice, spune ministrul. Vorbin despre stocurile de echipamente de protectie, Tataru a evitat sa spuna care este necesarul la ora actuala, dar a cerut responsabilitate in privinta distribuirii materialelor primite. Secretarul de stat Moldovan, despre cei 13 morti de la Suceava: Au decedat in ultimele zile, dar nu erau rezultate.

Leapsa pentru promovarea firmelor romanesti in plina criza COVID: Haideti sa ajutam afacerile locale

Pornind de la ideea distribuirii pe Facebook a unor fotografii vechi, o antreprenoare din Timisoara propune o leapsa pentru viitor: promovarea afacerilor locale puternic afectate de criza COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )