Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mitrea: Romania are nevoie de suportul european in criza coronavirus

Adevărul Adevărul,
Mitrea: Romania are nevoie de suportul european in criza coronavirus

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a declarat recent ca Romania are nevoie de suportul european in criza coronavirus. continuă pe Adevărul

Scenariul 4 in criza coronavirus. Ce inseamna si ce masuri ar putea fi luate in Romania

In prezent, Romania este in Scenariul al treilea, care este valabil intre 100 si 2. 001 infectari. Recent, medicul Alexandru Rafila a declarat ca aceasta crestere vertiginoasa a cazurilor ne apropie de Scenariul 4. Ce inseamna si ce masuri ar putea fi luate? Scenariul 4. Ce inseamna si ce masuri ar putea fi luate in Romania .

Horatiu Moldovan: Romania are inca destule locuri in spitale pentru pacientii de COVID-19

Horatiu Moldovan secretarul de stat din Ministerul Sanatatii sustine ca Romania are inca destule locuri in spitale pentru pacientii de COVID-19.

Situatia insolventelor la nivel european si domeniile cele mai afectate de criza coronavirus - studiu

Potrivit estimarii specialistilor, 13. 000 de IMM-uri si societati cu capitalizare medie din zona Euro 7% din total) se aflau deja intr-o situatie de risc inaintea epidemiei de coronavirus. Aceasta criza a fluxurilor de numerar le poate impinge acum in imposibilitate de plata. Iata cele mai afectate sectoare de activitate.

Specialistii atrag atentia consumatorilor asupra produselor contrafacute si de contrabanda: 4 domenii principale ale criminalitatii in criza coronavirus

In contextul pandemiei de coronavirus, Asociatia ACTIV atrage atentia tuturor consumatorilor asupra pericolelor la care se expun daca achizitioneaza si consuma produse contrafacute sau provenite din surse ilicite. Infractorii s-au grabit sa profite si sa exploateze aceasta criza adaptandu-si modul de operare sau implicandu-se in noi activitati criminale.

GHID Ce surse de finantare exista pentru antreprenori, in criza coronavirus

Think tank-ul INACO - Initiativa pentru Competitivitate a lansat Ghidul Surselor de Finantare pentru Companii in Timpul Crizei COVID-19, dedicat tuturor antreprenorilor care vor sa isi mentina afacerile pe linia de plutire, sa isi pastreze angajatii sau chiar sa isi dezvolte afacerea pe noile coordonate create de criza noului coronavirus.

CRIZA CORONAVIRUS G20 se angajeaza sa injecteze cinci trilioane de dolari in economia gobala

Liderii tarilor G20 cele mai dezvoltate din lume) au declarat ieri, dupa o videoconferinta, ca injecteaza peste cinci trilioane de dolari in economia mondiala, in contextul pandemiei de coronavirus, subliniind: Actiunea colectiva G20 isi va amplifica impactul, va asigura coerenta si va valorifica sinergiile. Amploarea si domeniul de aplicare a acestui raspuns va pune din nou pe picioare economia globala si va stabili o baza puternica pentru protectia locurilor de munca si reluarea cresterii economice. Rugam ministrii nostri de finante si guvernantorii bancilor centrale sa se coordoneze in mod regulat pentru dezvoltarea unui plan de actiune G20, ca raspuns la COVID-19 si sa lucreze strans cu organizatiile internationale ca sa ofere rapid asistenta financiara internationala adecvata.

Autoritatile prezinta bilantul national, ora 20:00: Romania are 1.815 cazuri de COVID-19, iar 52 de pacienti sunt la terapie intensiva

Autoritatile romane au depistat, pana duminica - ora 20:00, 1. 815 de persoane infectate cu noul tip de coronavirus la nivel national. Totodata, in tara, au fost inregistrate 43 de decese printre.

Romania are 37 de decese din cauza coronavirusului. Cel mai tanar bolnav avea 39 de ani

Pana in dimineata zilei de duminica, 29 martie 2020, in Romania au fost consemnate 37 de decese ale .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )