Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ministrul Agriculturii: Romania a cheltuit peste 250 de milioane de euro pentru plantatii noi de vita de vie si promovarea vinului in marile economii mondiale

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Agriculturii: Romania a cheltuit peste 250 de milioane de euro pentru plantatii noi de vita de vie si promovarea vinului in marile economii mondiale

Romania a cheltuit, pana in 2013, prin programul viticol, 252 milioane euro 100% din fonduri) si a realizat 25. 000 ha plantatii nou infiintate. Pe langa acestea, a facut si programe de promovare a vinurilor in tari precum China, Rusia, Japonia, SUA, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, in cadrul unei festivitati de sarbatorire a Zilei Europei, desfasurate ma Ministerul Agriculturii. continuă pe Hotnews

Bosch a inaugurat in Cluj o fabrica de componente auto, investitie de peste 70 milioane euro

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioane de euro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul.

Bosch a deschis la Jucu o fabrica de componente auto si angajeaza sute de oameni

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioane euro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul acestui an.

Consiliul Concurentei, litigii in instante pentru amenzi in valoare de peste 300 de milioane de euro/ Reducerea discounturilor la medicamente, analizate de institutie

Consiliul Concurentei a aplicat, in anul 2013, amenzi de aproape 20 de milioane de euro, numarul investigatiilor active fiind de 20 pe an, acelasi numar preconizandu-se a fi si in acest an, a precizat presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu. Totodata, seful Concurentei a mai afirmat ca in instanta sunt disputate alte amenzi si sanctiuni in valoare de 300 de milioane de euro.

LeasePlan Romania arata cifre in crestere si are 35 milioane euro de cheltuit pe masini noi pana la final de 2014

LeasePlan Romania a ajuns la flota de masini administrate de 9. 601 autovehicule, la sfarsitul lunii aprilie din acest an, cu 23,2% mai mare deact era in aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, in primele patru luni, LeasePlan Romania si-a majorat cifra de afaceri cu 5%, iar portofoliul a ajuns la 78,9 milioane euro +7,3%), existand un buget de 35 milioane euro pentru investitii in noi autovehicule, urmand sa atinga 10. 000 unitati in administrare si sa-si consolideze pozitia de lider pe aceasta piata.

Deutsche Bank primeste ajutor de stat de peste 15 milioane de euro

Deutsche Bank va beneficia de un ajutor de stat pentru centrul tehnologic inaugurat ieri in Pipera, in baza unei scheme aprobate la finele anului trecut pentru dezvoltarea investitiilor in tehnologie si crearea de locuri de munca, a declarat Liviu Voinea, ministrul delegat pentru Buget.

Alin Burcea, Paralela 45: In 2014 vom depasi 1,2 milioane euro din vanzarile pe litoralul romanesc

Agentia de turism Paralela 45 estimeaza ca in acest an va depasi 1,2 milioane euro din vanzarile pe litoral, in timp ce turismul intern va genera peste 2 milioane de euro. Totodata, presedintele agentiei, Alin Burcea, anunta ca in mai va deschide o.

Seful Casei Nationale de Sanatate: Suma datorata pentru tratamentele romanilor in strainatate, peste 180 milioane de euro

Suma datorata pentru tratamentele romanilor in strainatate depaseste 180 de milioane de euro, de aceea au inceput negocierile pentru esalonarea platilor. Cele mai mari restante sunt catre Germania, Austria, Franta si Italia.

Garanti Leasing imprumuta 7,5 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor

Garanti Leasing, parte din Grupul financiar-bancar Garanti Romania, a semnat un acord de imprumut pentru suma de 7,5 milioane euro cu Black Sea Trade and Development Bank BSTDB) in vederea finantarii intreprinderilor Mici si Mijlocii IMM), informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

Ajutor de 3,6 milioane euro pentru disponibilizatii de la Mechel

Comisia Europeana CE) a propus pentru Romania o alocare de 3,6 milioane euro din Fondul european de ajustare la globalizare FEG), ca sa ajute o mie de fo and sti salaria and ti ai intreprinderii de produse siderurgice Mechel Campia Turzii si ai Mechel Repara and tii Targovi and ste sa i and si gaseasca noi locuri de munca, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

Lichiditate de 9,9 milioane euro

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, ieri, o lichiditate de 43,7 milioane lei aproximativ 9,9 milioane euro), din care 39,95% au reprezentat deal-uri cu Fondul Proprietatea 9,1 milioane lei), BRD 3 milioane lei), Banca Transilvania 3,6 milioane lei) si SNP Petrom 1,5 milioane lei).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )