Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ministrul agriculturii: in unele judete, suprafetele declarate calamitate de seceta sunt mai mari decat cele insamantate

Hotnews Hotnews,
 Ministrul agriculturii: in unele judete, suprafetele declarate calamitate de seceta sunt mai mari decat cele insamantate

In unele judete au fost raportate culturi calamitate in suprafata mai mare decat cele insamantate in toamna, a acuzat, luni, ministrul Agriculturii, Adrian Oros. continuă pe Hotnews

Suspiciuni de inselatorie. Suprafetele declarate calamitate de seceta sunt mai mari decat cele insamantate in toamna

In unele judete, suprafetele declarate de fermieri drept calamitate de seceta sunt mai mari decat cele insamantate in toamna, a acuzat, luni, ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Ministrul Agriculturii: Seceta ca anul acesta n-a fost de 50-60 de ani

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca o seceta ca aceasta de acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani si ca incearca sa-i obisnuiasca pe fermieri sa-si asigure culturile.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Seceta ca anul acesta n-a mai fost de 50-60 de ani

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, se arata ingrijorat in ceea ce priveste seceta de anul acesta. Ministrul a declarat duminica intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca o.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, despre seceta catastrofala din Romania: N-a mai fost de 50-60 de ani asa cum este acum

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, este de parere ca sectorul agricol trece prin cea mai grava seceta din ultimii 50-60 de ani. in acest context, ministrul Adrian Oros a precizat.

Ministrul Agriculturii: O seceta ca acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani

O seceta precum cea de acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani, pana la aceasta ora fiind afectate 1,4 milioane de hectare de culturi, afirma ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Adrian Oros: N-a mai fost de 50-60 de ani o seceta ca acum

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca o seceta ca aceea de acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )