Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul Agriculturii: O seceta ca acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Agriculturii: O seceta ca acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani

O seceta precum cea de acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani, pana la aceasta ora fiind afectate 1,4 milioane de hectare de culturi, afirma ministrul Agriculturii, Adrian Oros. continuă pe Hotnews

Ministrul Agriculturii: Seceta ca anul acesta n-a fost de 50-60 de ani

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca o seceta ca aceasta de acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani si ca incearca sa-i obisnuiasca pe fermieri sa-si asigure culturile.

Adrian Oros: N-a mai fost de 50-60 de ani o seceta ca acum

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca o seceta ca aceea de acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Seceta ca anul acesta n-a mai fost de 50-60 de ani

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, se arata ingrijorat in ceea ce priveste seceta de anul acesta. Ministrul a declarat duminica intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca o.

Ministrul Agriculturii: Termenul de depunere a cererilor unice de plata, prelungit pana la 15 iunie

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, joi seara, ca termenul de depunere a cererilor unice de plata a fost prelungit pana la 15 iunie. Totodata, el a spus ca, din 15 mai, prin APIA, se elibereaza adeverinte pentru beneficiarii schemelor de plata, pentru acei fermieri care doresc sa acceseze credite pentru activitati curente.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Termenul de depunere a cererilor unice de plata pentru fermier, prelungit pana la 15 iunie

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, la sfarsitul sedintei de Guvern de joi, ca Guvernul Romaniei a aprobat prelungirea termenului de depunere a cererilor de plata pentru fermieri, pana la 15 iunie.

VIDEO Ce mesaj a transmis un secretar de stat liberal, de ziua PNL, care a mai fost inscris in PP-DD, PSD si ALDE

Liberalii au transmis astazi tot felul de mesaje cu ocazia implinirii a 145 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal. Printre cei care au avut un mesaj se numara si secretarul de stat din Ministerul de Finante, Gheorghe Pecingina, vicepresedintele PNL Gorj, un avocat anonim pana in urma cu sase luni, care a mai fost in trecut si la alte partide.

Ambasadorul Romaniei in China a mai fost implicat intr-un accident, anul trecut - surse

Ambasadorul Romaniei la Beijing, Basil Vasilica Constantinescu, a mai fost implicat intr-un accident auto in vara anului trecut, cand a intrat in spatele unei masini, au declarat pentru HotNews. ro surse diplomatice, precizand ca atunci doua persoane au fost ranite usor.

OFICIAL: Adevaratul motiv pentru care Dinamo nu a mai fost vandut spaniolilor

Clubul Dinamo continua lupta pentru supravietuire, cu acelasi finantator, Ionut Negoita. in ultimele saptamani s-a discutat din ce in ce mai mult despre posibilitatea ca echipa din Stefan cel Mare sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )