Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu: Toate pensiile vor fi indexate cu rata inflatiei, nu cu cresterea salariilor

România Liberă România Liberă,
Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu: Toate pensiile vor fi indexate cu rata inflatiei, nu cu cresterea salariilor

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a declarat miercuri seara, la TVR, ca va fi introdusa o dispozitie legala prin care toate pensiile sa fie indexate cu rata inflatiei, pentru ca toti pensionarii sa beneficieze de un tratament egal. continuă pe România Liberă

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a facut precizari privind achizitionarea elicopterelor de atac de catre Guvernul Tudose

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a explicat, la postul de televiziune Digi24, de ce Guvernul vrea sa achizitioneze elicoptere de atac.

Ministrul Apararii anunta ca elicopterele pentru inzestrarea armatei vor fi fabricate in Romania: Partenerii americani au fost de acord cu aceasta propunere

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a declarat, joi, ca elicopterele de atac cu care va fi inzestrata Armata vor fi produse in Romania, in acest sens urmand sa se realizeze o societate mixta intre Bell Helicopter si o subsidiara a Romar.

VIDEO. Ministrii Cabinetului Tudose au dat din nou socoteala coalitiei de guvernare PSD-ALDE. Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile militarilor: Asa cum functioneaza astazi, Legea reprezinta o anomalie. Sa fie clar, nu se micsoreaza nicio pensie!

Liderii coalitiei de guvernare PSD - ALDE vor discuta, luni, de la ora 12. 00, despre modificarea Legii pensiilor militare, subiect asupra caruia ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a insistat ca este necesar sa se aduca anumite corectii.

Sedinta decisiva in coalitia PSD-ALDE. Dragnea si Tariceanu hotarasc daca taie pensiile militarilor si daca sesizeaza CCR pe conflictul cu procurorul general

Liderii PSD-ALDE se intalnescu luni, de la ora 12. 00, in cadrul sedintei coalitiei de guvernare, pentru a discuta despre modificarea Legii pensiilor militare, in conditiile in care ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat ca este necesar sa se faca anumite corectii la pensiile extrem de mari din sistem, care ajung pana la 35. 000 lei pe luna. Si cazul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009 va fi pe agenda.

Ministrul Apararii, despre pensiile militarilor: Nu se taie venitul nimanui

Adrian Tutuianu, anunt-soc despre pensiile militarilor. Ministrul Apararii Nationale a declarat ca va fi introdusa o dispozitie legala prin care toate pensiile sa fie indexate cu rata inflatiei,.

Tutuianu: Reprezentantii Bell Helicopter sunt de acord ca elicopterele sa fie fabricate in Romania

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a declarat, joi, la Digi24, ca elicopterele de atac pe care Romania intentioneaza sa le achizitioneze vor fi produse in Romania, compania producatoare, Bell Helicopter, dandu-si acordul pentru acest lucru.

Ministrul Educatiei: in doi ani toate scolile vor avea internet, iar parintii vor vedea notele si absentele online

Ministerul Educatiei urmeaza sa depuna trei proiecte in valoare de 100 de milioane de euro, pentru finantare la Uniunea Europeana, in scopul introducerii serviciilor de internet in toate scolile din Romania, pentru biblioteca scolara virtuala si catalogul virtual.

Romania cumpara elicoptere de atac de la compania americana Bell Helicopters, care vor fi fabricate in Romania

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, joi, cu reprezentantii ai companiei americane Bell Helicopter, ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, semnand o scrisoare de intentie prin care guvernul roman anunta Statele Unite asupra disponibilitatii de achizitionare a unor elicoptere de atac. Ministerul Economiei si compania Bell ar urma sa infiinteze o firma mixta prin care elicopoterele sa fie produse in Romania.

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, despre pensiile speciale: Deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an

MInistrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, la postul de televiziune Digi24, ca deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an, si ar ajunge la 17,2 miliarde lei, anul viitor, daca nu se indexeaza pensiile cu inflatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )