Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ministrul Apararii anunta ca elicopterele pentru inzestrarea armatei vor fi fabricate in Romania: Partenerii americani au fost de acord cu aceasta propunere

România Liberă România Liberă,
Ministrul Apararii anunta ca elicopterele pentru inzestrarea armatei vor fi fabricate in Romania: Partenerii americani au fost de acord cu aceasta propunere

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a declarat, joi, ca elicopterele de atac cu care va fi inzestrata Armata vor fi produse in Romania, in acest sens urmand sa se realizeze o societate mixta intre Bell Helicopter si o subsidiara a Romar. continuă pe România Liberă

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu: Toate pensiile vor fi indexate cu rata inflatiei, nu cu cresterea salariilor

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a declarat miercuri seara, la TVR, ca va fi introdusa o dispozitie legala prin care toate pensiile sa fie indexate cu rata inflatiei, pentru ca toti pensionarii sa beneficieze de un tratament egal.

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a facut precizari privind achizitionarea elicopterelor de atac de catre Guvernul Tudose

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a explicat, la postul de televiziune Digi24, de ce Guvernul vrea sa achizitioneze elicoptere de atac.

Ministrul Apararii, despre pensiile militarilor: Nu se taie venitul nimanui

Adrian Tutuianu, anunt-soc despre pensiile militarilor. Ministrul Apararii Nationale a declarat ca va fi introdusa o dispozitie legala prin care toate pensiile sa fie indexate cu rata inflatiei,.

Veste excelenta pentru bucurestenii care vor sa faca turul parcului Herastrau

Veste excelenta pentru bucurestenii care vor sa faca turul parcului Herastrau. A inceput montarea podului plutitor. Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti a pornit deja lucrarile pentru am.

Ministerul Apararii anunta ca pregateste cu Ministerul de Interne draftul ordonantei privind pensiile speciale: Cele doua ministere sunt co-initiatoare

Ministerul Aparare anunta intr-un comunicat ca este co-initiator alaturi de Ministerul de Interne in cazul ordonantei de urgenta pe care Guvernul vrea sa o adopte pentru a diminua pensiile speciale in cazul angajatilor din armata, politie sau servicii secrete. MApN sustine ca in acest moment continua consulstarile cu specialistii din MAI si pregatesc draft-ul actului normativ ce va fi discutat in cadrul Executivului.

Ministrul Educatiei anunta modificarea prin OUG a Legii Educatiei Nationale

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat in exclusivitate pentru Antena 3, ca a pregatit o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legii Educatiei Nationale. Masura a fost luata pentru terminarea.

Ministrul Sanatatii anunta ca o va demite pe directoarea adjuncta a DSP Botosani, pe motiv ca toata ziua posteaza bancuri pe Facebook

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, intr-un interviu pentru News. ro, ca o va demite pe directoarea adjuncta de la Directia de Sanatate Publica Botosani, pe care o acuza ca sta toata ziua pe Facebook si posteaza bancuri, in loc sa se ocupe de vaccinarea copiilor. De asemenea, o echipa a Corpului de control merge la DSP Caras-Severin, pentru a vedea ce se intampla acolo, in conditiile in care directorul executiv al institutiei a refuzat sa demisioneze, a mai anuntat ministrul.

Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la un maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ieri, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea copilului, astfel incat acestea sa fie plafonate la un maximum de 1. 800 de euro pe luna, urmand ca in aproximativ doua saptamani sa fie adoptata o OUG prin care sa se reglementeze aceasta chestiune.

Liviu Dragnea, mesaj pentru generalii care vor sa se pensioneze: E posibil ca unii care ies acum la pensie sa piarda

Liviu Dragnea a transmis un mesaj cu privire la pensiile speciale si la generalii care doresc sa se pensioneze. Eu am un mesaj de respect pentru ce care au lucrat si lucreaza in Sistemul de Aparare .

Un dormitor de basm pentru copiii care vor sa doarma fericiti

Toti am visat cand eram copii ca vrem sa avem un loc al nostru in care putem sta linistiti si in care putem visa la basmele copilariei. Dar pentru aceste lucruri, trebuia sa avem un dormitor confortabil. Din fericire, copiilor din ziua de azi, le putem aranja dormitoare colorate in foarte multe nuante si le putem accesoriza cu lenjerii de pat in multiple culori .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )