Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Apararii din Venezuela sustine ca Nicolas Maduro este presedintele legitim, acuzandu-l pe liderul opozitiei Guaido de lovitura de stat

Adevărul Adevărul,
Ministrul Apararii din Venezuela sustine ca Nicolas Maduro este presedintele legitim, acuzandu-l pe liderul opozitiei Guaido de lovitura de stat

Vladimir Padrino, ministrul Apararii din Venezuela, a declarat joi ca Nicolas Maduro este presedintele legitim al tarii, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

China, Rusia, Turcia si armata din Venezuela il sprijina pe dictatorul Maduro! SUA vine cu un plan FABULOS pentru inclinarea balantei in favoarea lui Guaido (VIDEO)

Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, i-a cerut armatei din Venezuela sa schimbe tabara si sa apere integritatea personala a presedintelui Juan Guaido, care s-a autoproclamat miercuri in aceasta.

China, Rusia, Turcia si armata din Venezuela il sprijina pe dictatorul Maduro! SUA vin cu un plan FABULOS pentru inclinarea balantei in favoarea lui Guaido (VIDEO)

Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, i-a cerut armatei din Venezuela sa schimbe tabara si sa apere integritatea personala a presedintelui Juan Guaido, care s-a autoproclamat miercuri in aceasta.

Venezuela: Dupa protestele de joi, Nicolas Maduro primeste sprijinul armatei si al lui Vladimir Putin / Esec al SUA la OSA n recunoasterea lui Juan Guaido ca presedinte interimar

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a primit joi sprijinul armatei pentru contracararea sustinerii internationale pentru seful Parlamentului, Juan Guaido, autoproclamat cu o zi in urma presedinte interimar si imediat recunoscut de Statele Unite si aliatii sai in regiune, scrie AFP. Un semnal important a venit si din partea lui Vladimir Putin, care a discutat telefonic cu Maduro si caruia i-a transmis sustinerea sa in fata unei crize provocate din exterior. 08:50: Liderul opozitiei Juan Guaido a declarat ca ia in calcul aministia pentru presedintele Nicolas Maduro in cazul in care acesta face pasul inapoi si renunta la putere, scrie BBC News. 05:30 Trump a avertizat joi ca toate optiunile sunt masa daca presedintele venezuelean Nicolas Maduro decide sa foloseasca forta impotriva opozitiei din Venezuela. 01:35 Esec al lui Mike Pompeo la Organizatiea Statelor Americane OSA) in recunoasterea lui Juan Guaido ca presedinte interimar21:10 Statele Unite au cerut o reuniune de urgenta, sambata, a Consiliului de Securitate pentru situatia din Venezuela, potrivit unor surse diplomatice citate de AFP.

LIVETEXT Venezuela: Dupa protestele de joi, Nicolas Maduro primeste sprijinul armatei si al lui Vladimir Putin / Esec al SUA la OSA n recunoasterea lui Juan Guaido ca presedinte interimar

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a primit joi sprijinul armatei pentru contracararea sustinerii internationale pentru seful Parlamentului, Juan Guaido, autoproclamat cu o zi in urma presedinte interimar si imediat recunoscut de Statele Unite si aliatii sai in regiune, scrie AFP. Un semnal important a venit si din partea lui Vladimir Putin, care a discutat telefonic cu Maduro si caruia i-a transmis sustinerea sa in fata unei crize provocate din exterior. 01:35 Esec al lui Mike Pompeo la Organizatiea Statelor Americane OSA) in recunoasterea lui Juan Guaido ca presedinte interimar21:10 Statele Unite au cerut o reuniune de urgenta, sambata, a Consiliului de Securitate pentru situatia din Venezuela, potrivit unor surse diplomatice citate de AFP. 20:10 Papa Francisc sprijina toate eforturile care vizeaza ca alte suferinte sa nu afecteze oamenii din Venezuela, a declarat joi purtatorul de cuvant al Vaticanului, italianul Alessandro Gisotti, fara a exprima insa sustinerea pentru o parte sau alta.

Marea Britanie il sustine pe liderul opozitiei din Venezuela

Marea Britanie si-a aratat sustinerea fata de liderul opozitiei din Venezuela Juan Guaido, a anuntat un purtator de cuvant al premierului Theresa May, adaugand ca alegerile prin care Nicolas Maduro a devenit presedinte nu au fost corecte sau libere, scrie Reuters.

LIVETEXT Venezuela: Dupa protestele de joi, Nicolas Maduro primeste sprijinul armatei si al lui Vladimir Putin

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a primit joi sprijinul armatei pentru contracararea sustinerii internationale pentru seful Parlamentului, Juan Guaido, autoproclamat cu o zi in urma presedinte interimar si imediat recunoscut de Statele Unite si aliatii sai in regiune, scrie AFP. Un semnal important a venit si din partea lui Vladimir Putin, care a discutat telefonic cu Maduro si caruia i-a transmis sustinerea sa in fata unei crize provocate din exterior.

D-ale Rusiei: Kremlinul il sustine pe dictatorul Maduro din Venezuela, sfidand Occidentul

Rusia si-a manifestat sprijinul fata de dictatorul Maduro din Venezuela, joi, plasandu-se astfel in tabara opusa fata de comunitatea euroatlantica - care il sprijina pe Juan Guaido, liderul opozitiei de la.

E RAZBOI pe strazile din Venezuela: Armata trage in manifestantii anti-Maduro! Dictatorul denunta SUA si nu vrea sa cedeze PUTEREA (VIDEO)

Garda Nationala din Venezuela a inceput sa traga cu munitie de razboi in protestatarii anti-Maduro, imediat dupa ce liderul opozitiei, Juan Guaido, s-a autoproclamat drept presedinte in exercitiu al tarii.

UE si afirma sprijinul pentru Adunarea Nationala din Venezuela, dar nu-l recunoaste explicit pe Guaido drept presedinte interimar al tarii

Comisia Europeana a refuzat joi sa-l recunoasca explicit pe liderul opozitiei din Venezuela, Juan Guaido, drept liderul interimar al tarii, si a cerut masuri politice care sa duca la noi alegeri, transmite Reuters.

Maradona loveste din nou: Ramane soldatul dictatorului Maduro din Venezuela (VIDEO)

Diego Maradona, fostul mare fotbalist argentinian, socheaza scena internationala cu noi declaratii controversate. El Pibe de Oro si-a exprimat, joi, sustinerea pentru dictatorul Nicolas Maduro din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )