Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marea Britanie il sustine pe liderul opozitiei din Venezuela

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie il sustine pe liderul opozitiei din Venezuela

Marea Britanie si-a aratat sustinerea fata de liderul opozitiei din Venezuela Juan Guaido, a anuntat un purtator de cuvant al premierului Theresa May, adaugand ca alegerile prin care Nicolas Maduro a devenit presedinte nu au fost corecte sau libere, scrie Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

UE si afirma sprijinul pentru Adunarea Nationala din Venezuela, dar nu-l recunoaste explicit pe Guaido drept presedinte interimar al tarii

Comisia Europeana a refuzat joi sa-l recunoasca explicit pe liderul opozitiei din Venezuela, Juan Guaido, drept liderul interimar al tarii, si a cerut masuri politice care sa duca la noi alegeri, transmite Reuters.

Financial report Prima pagina a presei straine: SUA si Canada l recunosc ca presedinte pe liderul opozitiei din Venezuela. Cstigatorii si perdantii planului Macron. De ce lumea are nca nevoie de Merkel. Extrema dreapta ar putea exploata tensiunile provoc

Financial Times: SUA si Canada l-au recunoscut pe liderul opozitiei din Venezuela, Juan Guaido, drept presedinte interimar * Les Echos: Puterea de cumparare. Castigatorii planului Macron * Japonia confirma contractia economica din Asia * Handelsblatt: Merkel a aratat la Davos de ce lumea are inca nevoie de cancelar * The Guardian: Extrema dreapta ar putea exploata tensiunile provocate de Brexit, spune seful departamentului contraterorism al Regatului Unit * Panica figureaza pe agenda forumului de la Davos, dar e prea putin si prea tarziu* Lectura placuta!.

D-ale Rusiei: Kremlinul il sustine pe dictatorul Maduro din Venezuela, sfidand Occidentul

Rusia si-a manifestat sprijinul fata de dictatorul Maduro din Venezuela, joi, plasandu-se astfel in tabara opusa fata de comunitatea euroatlantica - care il sprijina pe Juan Guaido, liderul opozitiei de la.

Gustul amar al Brexitului: Producatorii scotieni de whisky risca sa piarda sume ENORME daca Marea Britanie iese fara un acord din UE

Daca Marea Britanie iese din Uniunea Europeana fara un acord in martie, cresterea sanatoasa pe care o inregistreaza exporturile de whisky scotian ar fi expuse unui mare pericol, relateaza Reuters. Un.

Ministrul Apararii din Venezuela sustine ca Nicolas Maduro este presedintele legitim, acuzandu-l pe liderul opozitiei Guaido de lovitura de stat

Vladimir Padrino, ministrul Apararii din Venezuela, a declarat joi ca Nicolas Maduro este presedintele legitim al tarii, scrie Reuters.

Un nou referendum pentru Brexit devine tot mai posibil! Liderul opozitiei a facut un demers in premiera pentru iesirea din criza

Jeremy Corbyn, liderul laburistilor din Marea Britanie si principalul artizan al opozitiei, a mai facut un pas spre un nou referendum popular pentru ramanerea in Uniunea Europeana, relateaza.

E RAZBOI pe strazile din Venezuela: Armata trage in manifestantii anti-Maduro! Dictatorul denunta SUA si nu vrea sa cedeze PUTEREA (VIDEO)

Garda Nationala din Venezuela a inceput sa traga cu munitie de razboi in protestatarii anti-Maduro, imediat dupa ce liderul opozitiei, Juan Guaido, s-a autoproclamat drept presedinte in exercitiu al tarii.

Ziua UNIRII PRINCIPATELOR la Iasi: Presedintele Iohannis a purtat discutii consistente cu Andrei Nastase, liderul opozitiei pro-europene de la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis a purtat o serie de discutii cu Andrei Nastase, liderul opozitiei pro-europene de la Chisinau, in cadrul receptiei organizate de primarul Mihai Chirica, in Sala Voievozilor de la.

SUA il recunosc pe Juan Guaido, liderul opozitiei, ca presedinte interimar al Venezuelei

Presedintele american Donald Trump a declarat ca il recunoaste pe liderul opozitiei, Juan Guaido, ca fiind presedintele interimar al Venezuelei, scrie BBC.

VIDEO Airbus ameninta ca pleaca din Marea Britanie. Seful companiei anunta masuri dureroase: Brexit e o rusine!

Airbus ameninta ca va parasi Marea Britanie si ca ar putea lua masuri dureroase in cazul unui Brexit fara acord, punand sub semnul intrebarii cele 14. 000 de locuri de munca ale companiei in tara. Seful gigantului aerian a numit Brexitul o rusine, scrie Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )