Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ministrul Apararii, vesti bune pentru romani: Romania va incerca sa gazduiasca unul dintre cele trei comandamente NATO, respectiv cel de 3 stele la nivel de corp de armata

Antena3 Antena3,
Ministrul Apararii, vesti bune pentru romani: Romania va incerca sa gazduiasca unul dintre cele trei comandamente NATO, respectiv cel de 3 stele la nivel de corp de armata

Ministrul Apararii a afirmat la Punctul de intalnire ca Romania va incerca sa gazduiasca unul dintre cele trei comandamente NATO, respectiv cel de 3 stele la nivel de corp de armata. Am avut. continuă pe Antena3

Business report: ROBOR: Vesti bune pentru romanii care au credite in lei; Un posibil razboi comercial mondial afecteaza pretul petrolului; Ianuarie 2018: avansul puterii de cumparare s-a topit vazand cu ochii. Cresterile salariale REALE pe sectoare

Efectele revolutiei fiscale: Castigul mediu net al unui roman a scazut cu 145 lei, in ianuarie Revolutia fiscala se vede si in statistici. Castigul salarial. Programul de stimulare a innoirii parcului auto national se lanseaza pe 15 martie. Statul deconteaza rable de 113 milioane de lei. Administratia Fondului pentru Mediu a alocat pentru.

Vesti bune pentru romanii cu credite imobiliare

Daca aveti credit imobiliar s-ar putea ca, in curand, sa primiti o veste buna din partea bancherilor. Dupa ce Senatul a votat plafonarea dobanzilor, directorii de banci se intalnesc pentru a discuta ce.

Vesti bune pentru tinerii din Romania. Vor putea calatori gratis cu trenul in toata Europa

Tinerii din UE vor putea sa calatoreasca gratis cu trenul in toata Europa. Planul imbogatirii culturale ar putea schimba vietilor tinerilor. in vara anului 2018, Comisia Europeana ofera tinerilor din.

Vesti bune pentru Simona Halep. Romanca va fi lider incontestabil al tenisului feminin dupa Indian Wells

Simona Halep a primit o veste incredibila, miercuri dimineata. Indiferent de ce va face in continuare la turneul de la Indian Wells, care se incheie duminica, romanca este sigura de ramanerea pe locul 1.

ROBOR: Vesti bune pentru romanii care au credite in lei

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

Vesti bune pentru Razvan Lucescu. PAOK scapa fara depunctare

Comisia de Apel a Federatiei de Fotbal din Grecia a raspuns favorabil contestatiei clubului PAOK Salonic.

Vesti proaste pentru soferi! Noua taxa auto poate ajunge pana la 3.000 de euro. Cand va intra in vigoare

Vesti proaste pentru toti soferii din Romania. Noua taxa auto poate ajunge pana la 3. 000 de euro. Aceasta va fi introdusa cel mai probabil la inceputul verii, urmand sa fie platita o singura data, la.

Fifor, ministrul Apararii, confirma declaratiile lui Dragnea: Aceasta constructie paralela exista

Vicepresedintele Partidului Social Democrat PSD), Mihai Fifor, ministru al Apararii, confirma decla.

FedCup: S-au pus in vanzare biletele pentru meciul Romania vs Elvetia, de la Cluj-Napoca

Federatia Romana de Tenis a anuntat, marti, ca au fost puse in vanzare biletele pentru partida dintre Romania si Elvetia, contand pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup. Meciurile vor avea loc in zilele de 21 si 22 aprilie, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2016 seconds )