Libnet.ro
UNICEF

23:15

Vesti bune pentru tinerii din Romania. Vor putea calatori gratis cu trenul in toata Europa

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru tinerii din Romania. Vor putea calatori gratis cu trenul in toata Europa

Tinerii din UE vor putea sa calatoreasca gratis cu trenul in toata Europa. Planul imbogatirii culturale ar putea schimba vietilor tinerilor. in vara anului 2018, Comisia Europeana ofera tinerilor din. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romanii cu credite imobiliare

Daca aveti credit imobiliar s-ar putea ca, in curand, sa primiti o veste buna din partea bancherilor. Dupa ce Senatul a votat plafonarea dobanzilor, directorii de banci se intalnesc pentru a discuta ce.

Vesti bune pentru Razvan Lucescu. PAOK scapa fara depunctare

Comisia de Apel a Federatiei de Fotbal din Grecia a raspuns favorabil contestatiei clubului PAOK Salonic.

Vesti bune pentru romanii cu rate in lei. Indicele Robor la trei luni a scazut

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,06%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei.

Astrologul Camelia Patrascanu, vesti proaste pentru liderii PSD

Va fi foarte interesant de vazut ce se va intampla cu deciziile luate la Congresul PSD pentru ca din punct de vedere al planetelor si al asezarii acestora conjuctura nu este foarte avantajoasa. Mai multe.

Indian Wells: Programul de joi al jucatorilor din Romania

Ziua jucatorilor din Romania de la Indian Wells va incepe in forta, cu duelul dintre Sorana Cirstea si Monica Niculescu. Vor mai evolua Mihaela Buzarnescu, Marius Copil, Simona Halep dublu), Irina Begu dublu) si Raluca Olaru dublu).

Gina Felea, tanara din Romania care racola fete pentru clubul din Torino, loveste din nou in mare forta: Un nou clip video! (FOTO,VIDEO)

Gina Felea s-a filmat din nou! Toata tara o stie pe tanara din Romania care locuieste in Italia si in care poti avea toata increderea, care le recomanda fetelor sa lucreze la clubul ei din Torino.

Catalin Ivan, reactie dupa Congres: S-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Catalin Ivan a mentionat ca nu a urmarit Congresul PSD, dar considera ca s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, fiind o zi foarte trista. De asemenea, europarlamentarul social-democrat.

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista - s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit asa-zisul Congres al PSD, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici.

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista; s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit 039;039;asa-zisul Congres al PSD039;039;, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici 039;039;din cauza ticalosiei lui.

Adevarata Gina Felea, tanara care racola fete pentru clubul din Torino, loveste din nou in mare forta: Un nou clip video! S-a filmat in timp ce... (FOTO,VIDEO)

Gina Felea s-a filmat din nou! Toata tara o stie pe tanara din Romania care locuieste in Italia si in care poti avea toata increderea, care le recomanda fetelor sa lucreze la clubul ei din Torino.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )