Libnet.ro
UNICEF

11:30

MINISTRUL BRITANIC AL FINANTELOR: Legea nu impiedica un Brexit fara acord (no deal)

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL BRITANIC AL FINANTELOR: Legea nu impiedica un Brexit fara acord (no deal)

Regatul Unit va putea parasi Uniunea Europeana UE) fara acord no deal) la 31 octombrie, in pofida unei legi care-l obliga pe premierul Boris Johnson sa ceara o amanare in cazul nu ajunge la un acord cu Bruxellesul pana la 19 octombrie, a dat asigurari luni ministrul britanic al Finantelor Sajid Javid, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Care ar fi consecintele unui Brexit fara acord asupra Romaniei; Valoarea muncii: meseriasii angajati pe salarii de 3.200 de lei - 4.000 de lei in mana. Muncitorii, contabilii si opticienii - cu 3.000 de lei; Costul mediu al unei brese de

BMW a cumparat o bucata din Ungaria. Gigantul de un miliard de euro pe care nemtii il construiesc la 40 km de Romania. Balanta Turismului coboara la minus 36%, in ciuda miliardelor din bani publici pompate de guvern in piata.

Data la care Marea Britanie va iesi din UE, cu sau fara acord. Anuntul oficial din partea autoritatilor

Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana in curand. Autoritatile au anuntat data oficiala. Ministrul britanic de finante a facut primele declaratii despre situatia in care se afla acum Marea Britanie. Ce a sustinut acesta? Data la care Marea Britanie va iesi Uniunea Europeana Dupa lungi discutii in privinta situatiei in care se afla Marea Britanie, .

Noi incertitudini privind Brexitul: Nimeni nu stie cu adevarat cat ar costa Marea Britanie lipsa unui acord

Ministrul britanic al Finantelor, Sajid Javid, a declarat luni la BBC ca nu crede ca cineva poate sa spuna ce efecte economice va avea un Brexit fara acord no deal). El a subliniat totodata ca aceasta ra.

Noi incertitudini privind Brexitul: Nimeni nu stie cu adevarat cat ar costa Marea Britanie lipsa unui acord

Ministrul britanic al Finantelor, Sajid Javid, a declarat luni, la BBC, ca nu crede ca cineva poate sa spuna ce efecte economice va avea un Brexit fara acord no deal). El a subliniat totodata ca aceasta.

Ministrul britanic de externe, declaratie ferma: Vom iesi din UE pe 31 octombrie, cu sau fara acord

Regatul Unit va parasi Uniunea Europeana pe 31 octombrie, preferabil cu un acord, a declarat luni ministrul de externe, Sajid Javid, potrivt Reuters.

Ministrul britanic de externe este ferm convins ca Regatul Unit va parasi UE la 31 octombrie

Regatul Unit va parasi Uniunea Europeana pe 31 octombrie, preferabil cu un acord, a declarat luni mi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )