Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un roman din US Army, despre violentele din Piata Victoriei: Jandarmii au actionat mai mult decat decent

Antena3 Antena3,
Un roman din US Army, despre violentele din Piata Victoriei: Jandarmii au actionat mai mult decat decent

Un membru al US Army, Mihai Jurcau, comenteaza, intr-o postare pe Facebook, protestul de vineri din Piata Victoriei, analizand, din punctul de vedere al unui expert, interventia jandarmilor. Stau departe de. continuă pe Antena3

Un nou incident in Piata Victoriei: Jandarmii au ridicat un barbat care ar fi lovit manifestantii

Un nou incident la mitingul diasporei din Piata Victoriei! Jandarmii au intervenit si au ridicat din multime un barbat imbracat in costum popular care ar fi lovit cel putin doi dintre protestatari, scrie.

Jandarmii au dispersat multimea din fata Guvernului: toata Piata Victoriei a fost acoperita cu gaze lacrimogene

Huligani cu tricourile trase pe cap au aruncat cu obiecte contondente spre jandarmi, iar fortele de ordine au tras gaze lacrimogene in sus, fumul raspandind-se in toata Piata Victoriei. Jandarmii au intrat in manifestanti, mare parte din Piata golindu-se.

Mircea Diaconu, despre protest si violentele din Piata Victoriei: M-a speriat foarte tare comportamentul acela de haita care ucide

Europarlamentarul Mircea Diaconu a declarat sambata, la Antena 3, ca violentele petrecute de la protestul de vineri seara din Piata Victoriei nu au parut spontane, iar cei care au atacat jandarmii aveau comportamentul unor trupe paramilitare si baietii aceia cam semanau intre ei.

Lider ALDE: Violentele din Piata Victoriei, rodul unei campanii de instigare si de dezinformare din partea lui Iohannis si a liderilor opozitiei

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea sustine ca violentele din Piata Victoriei sunt rodul unei campanii de instigare si de dezinformare care a avut loc in ultimele zile din partea PNL, a USR si a presedintelui Klaus Iohannis. El mai spune ca protestul de vineri seara a fost confiscat politic de catre partidele de opozitie, care au folosit romanii din diaspora drept scut pentru a critica si pentru a ataca Guvernul.

Nicusor Dan: Viorica Dancila trebuie sa dea explicatii pentru violentele din Piata Victoriei

Deputatul Nicusor Dan a transmis un comunicat de presa in care face apel la liderii grupurilor parlamentare din opozitie, pentru demararea procedurii de convocare a unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, in cadrul careia premierul Viorica Dancila sa dea explicatii pentru violentele din Piata Victoriei de pe 10 august.

PROTEST iN PIATA VICTORIEI. Lume REFUGIATA in scari de bloc, COPIII PLANG in bratele parintilor (FOTO)

Peste 70 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma incidentelor din Piata Victoriei. Jandarmii au folosit de mai multe ori gazelacrimogene si chiar au adus un tun cu apa. Jandarmeria a anuntat.

Viorica Dancila a cerut SRI, de urgenta, un raport privind persoanele care au pregatit si provocat violentele din Piata Victoriei, anunta Guvernul

Premierul Viorica Dancila - aflata in concediu - a solicitat, in regim de urgenta, Serviciului Roman de Informatii un raport complet referitor la persoanele care au pregatit si provocat violentele, precum si la modul in care au actionat institutiile statului roman cu atributii in furnizarea de date si informatii cu privire la intentiile de deturnare a actiunilor publice de protest, a anuntat Guvernul.

Ministrul Carmen Dan va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine po conferinta de presa la 17. 30 in care va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei. De altfel, ministrul anuntase ca va face acest lucru.

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei. Actorul a avut un nou mesaj pentru Liviu Dragnea, despre care spune ca are mainile patate cu sange . Penibilul comunicat al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )