Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministrul Carmen Dan speriata de BALENA ALBASTRA: Ma ingrijoreaza extraordinar de tare acest fenomen

B1 B1,
Ministrul Carmen Dan speriata de BALENA ALBASTRA: Ma ingrijoreaza extraordinar de tare acest fenomen

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti, la Parlament, ca este ingrijorata de fenomenul Balena albastra si a mentionat ca, desi nu s-a stabilit o legatura intre. continuă pe B1

Carmen Dan, despre Balena albastra: Ma ingrijoreaza extraordinar de tare acest fenomen

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti, la Parlament, ca este ingrijorata de fenomenul Balena albastra si a mentionat ca, desi nu s-a stabilit o legatura intre acest joc si moartea unor adolescenti, recomanda parintilor si dascalilor sa supravegheze atent comportamentul elevilor.

Ministrul Carmen Dan: Noi nu precupetim niciun efort si suntem in continuare mobilizati pentru localizarea lui Sebastian Ghita

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, sustine ca au fost mobilizate resurse importante, pentru verificarea informatiilor legate de locul in care s-ar afla fostul deputat disparut Sebastian Ghita.

Carmen Dan se declara ingrijorata de fenomenul Balena Albastra: Nu am stabilit o legatura intre acest joc si cazurile cu care ne-am confruntat

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, si-a exprimat, marti, ingrijorarea privind pericolul reprezentat de jocul online Balena Albastra. Cu toate acestea, ea a afirmat ca nu a fost stabilita o legatura intre cazurile cu care s-au confruntat autoritatile si acest joc.

Mihai Traistariu, in grupul BALENA ALBASTRA: Si o fosta prezentatoare tv face parte din controversata comunitate (FOTO)

Jocul Balena Albastra, care ii impinge pe adolescenti la sinucidere, devine din ce in ce mai cunoscut. Mai nou, numele unor vedete din Romania au fost asociate cu teribilul.

Coincidenta care iti da fiori. Un alt baiat, cu acelasi nume si apropiat de varsta lui Alex din Cazaci, si-a luat viata dupa ce ar fi jucat Balena Albastra, in aceeasi zi

Un alt copil, de 14 ani, s-a spanzurat in podul casei. Ar fi jucat Balena Albastra. Totul s-a intamplat cu doar o ora inaintea cazului de la Cazaci, iar baiatul se numea tot Alex.

VIDEO Copil de 11 ani, gasit mort in podul casei dupa ce ar fi jucat Balena Albastra

Un copil de 11 ani, din localitatea damboviteana Cazaci, a fost gasit spanzurat, luni, in podul casei parintilor. Rudele sale spun ca cel mic ar fi fost prins in mreaja jocului Balena Albastra.

Dambovita. Copil de 11 ani, gasit mort in podul casei dupa ce ar fi jucat Balena Albastra

Un copil de 11 ani, din localitatea damboviteana Cazaci, a fost gasit spanzurat, luni, in podul casei parintilor. Rudele sale spun ca cel mic ar fi fost prins in mreaja jocului Balena Albastra.

Jocul mortii: Un baiat din Dambovita s-a spanzurat dupa ce s-ar fi jucat Balena albastra

Balena Albastra face victime. Un copil de doar 11 ani din judetul Dambovita si-a pus capat zilelor, dupa ce ar fi intrat in jocul mortii, informeaza Click. ro. Baiatul din Dambovita a.

Cum se vede Balena Albastra din Rusia. Jurnalist: Jocul respectiv nu e unicul in Rusia care poate determina un adolescent sa isi puna capat vietii

Liviu Iurea, corespondentul TVR in Rusia, a explicat intr-un interviu acordat ziarului Adevarul cum este vazut, simtit si trait subiectul Balena Albastra chiar in tara in care a aparut jocul sinucigas.

Un copil de 14 ani s-a spanzurat in podul casei. Ar fi jucat Balena Albastra

In jurul cazului s-a pornit o adevarata isterie, zvonul ca Alex ar fi jucat Balena Albastra fiind rapid raspandit printre cei din localitate dar si in mediul online. Familia si prietenii nu sunt de aceeasi parere, considerand ca de vina ar fi niste tensiuni aparute in relatia cu parintii.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )