Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Carmen, numiri de ULTIM MOMENT la Politia Romana

B1 B1,
Ministrul Carmen, numiri de ULTIM MOMENT la Politia Romana

Noi numiri in Politia Romana! Ministrul Carmen Dan a semnat actele administrative pentru imputernicirea in functiile de adjuncti ai inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane ale. continuă pe B1

Politia Romana face verificari dupa ce fratii Cosma au reclamat posibile falsificari ale testelor cu poligraful facute la IPJ Buzau. IPJ Buzau: Nu au existat niciodata contestatiii viznd activitatea psihologului care opereaza poligraful

Politia Romana anunta ca s-a constituit o echipa de control pentru a face verificari la IPJ Buzau, dupa ce deputatul PSD Andreea Cosma si fratele acesteia au a reclamat ca testele cu poligraful facute acolo ar fi fost falsificate, relateaza News. ro. De asemenea, Inspectorul sef al IPJ Buzau Virgil Pantazi a declarat luni ca exista practica de a se face astfel de teste in alt judet si ca nu au existat contestatii vizand activitatea psihologului care opereaza poligraful de la Buzau.

Politia Romana a declansat CONTROL INTERN, dupa acuzatiile fratilor Cosma

Sunt controale in acest moment la Politia Buzau! Carmen Dan nu a stat pe ganduri si a dispus verificari de urgenta dupa sesizarea depusa de deputatul Andreea Cosma legata de posibile falsificari ale rezultatelor.

Ministrul Carmen Dan, invitata de un politist sa coboare din Palatul de clestar: Mai aveti putin si ne urecheati

Salariile continua sa-i framante pe politisti si dupa protestul de amploare organizat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti. Dupa ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca salariile politistilor au crescut de trei ori in sase luni, un politist din Timis sustine ca adevarul este cu totul altul.

Ministrul Carmen Dan anunta verificari, dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, anunta verificari dupa cele mai recente afirmatii facute de Vlad Cosma. Este foarte grav, daca este real. Am sa solicit IGPR sa faca un comunicat pe aceasta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )