Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Cimpeanu vrea bani multi in bugetul pe 2021. Dar gaurile prin care se scurg banii bugetului au fost astupate?

Adevărul Adevărul,
Ministrul Cimpeanu vrea bani multi in bugetul pe 2021. Dar gaurile prin care se scurg banii bugetului au fost astupate?

Este normal ca ministrii sa-si doreasca bani multi de la buget pentru domeniul pe care-l pastoresc. Dar tot atat de normal este ca noi, contribuabilii, sa ne intrebam pe ce se duc toti acesti bani? Pe lucruri utile si necesare, sau dispar prin gaurile sacului bugetar, ca apa in nisip? Este cu atat mai importanta intrebarea in aceasta perioada cand se croieste bugetul pe 2021, in conditii severe aduse de criza sanitara si economica, scrie Stefan Vlaston pentru blogurile Adevarul. continuă pe Adevărul

Horoscop 23 ianuarie 2021. Zodia care castiga bani multi

Astrele vin cu noi previziuni pentru cei care cred in zodii. Ce se arata pentru semne pentru inceputul de weekend si care e nativul cel mai norocos pe partea financiara? Afla daca esti tu! Horoscop pentru 23 ianuarie 2021 Berbec Nu stai extraordinar pe partea financiara, dar pe de alta parte te poti bucura .

Ministrul Cimpeanu este la mare ananghie. Nu stie ce sa mai faca

Acum intelegem mai bine cum a ajuns dl Cimpeanu ministru al Educatiei. Nimeni n-a vrut acest post, intuind ce urmeaza. Si dl Cimpeanu a amenintat ca demisioneaza daca nu primeste prin buget mai multi bani, in valoare absoluta, comparativ cu anul trecut. Si nu va primi, asta e sigur acum. Singur recunoaste ca discutiile pe buget nu sunt deloc linistite. Nici nu ar avea cum, constrangerile bugetare sunt enorme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )