Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministrul Culturii, despre Cumintenia Pamantului: Am avut o discutie cu proprietarii, asteptam oferta scrisa

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Culturii, despre Cumintenia Pamantului: Am avut o discutie cu proprietarii, asteptam oferta scrisa

Ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz, a declarat ca a avut o discutie privind sculptura Cumintenia Pamantului, de Constantin Brancusi, si ca asteapta o oferta scrisa din partea proprietarilor, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Cumintenia Pamantului revine in actualitate: Asteptam oferta scrisa

Ministerul Culturii asteapta o oferta scrisa din partea proprietarilor operei de arta Cumintenia Pamantului realizata de sculptorul Constantin Brancusi, dupa o prima discutie avuta cu acestia, a.

MINISTRUL CULTURII: Avem 25 milioane de euro destinati achizitionarii unor obiecte de patrimoniu

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer Daniel Breaz, a anuntat intr-o conferinta de presa care a avut loc astazi, ca institutia dispune de 25 milioane de euro destinati achizitionarii unor obiecte de arta si cladiri de patrimoniu si ca asteapta oferta scrisa din partea proprietarilor sculpturii Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi.

MINISTRUL CULTURII: CNDB a primit buget la fel ca anul trecut

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer Daniel Breaz, a declarat astazi, la o conferinta de presa, ca bugetul alocat Centrului National al Dansului Bucuresti CNDB) nu este micsorat fata de anul trecut si ca, prin afirmatiile contrare facute, institutia dezinformeaza opinia publica .

Ministrul Culturii: Directorul Filarmonicii a depus contestatie si toate masurile vor fi luate conform legii

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer Daniel Breaz, a declarat vineri, la o conferinta de presa, ca situatia actualului manager de la Filmarmonica George Enescu va fi decisa dupa solutionarea contestatiei depuse de Andrei Dimitriu in urma evaluarii primite.

Ministrul Sanatatii, despre introducerea sistemului de coplata: Are caracter de urgenta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri ca proiectul de ordonanta prin care privatii au dreptul sa incaseze bani de la pacienti, respectiv diferenta dintre costul real si sumele decontate de casele de asigurari este unul urgent.

Ministrul Mediului, despre padurea plantata de copii in Popesti-Leordeni si distrusa cu buldozerul: Am dispus un control al Garzii de Mediu / Daca se confirma, situatia nu poate fi tolerata

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a scris joi, pe pagina sa de Facebook, ca a dispus Garzii Nationale de Mediu sa demareze maine un control la padurea plantata de copii toamna trecuta de copii, in comuna Popesti-Leordeni, iar daca stirea ca aceasta a fost distrusa cu buldozerul, atunci avem de a face cu o situatie care nu poate fi tolerata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )