Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Sanatatii, despre introducerea sistemului de coplata: Are caracter de urgenta

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, despre introducerea sistemului de coplata: Are caracter de urgenta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri ca proiectul de ordonanta prin care privatii au dreptul sa incaseze bani de la pacienti, respectiv diferenta dintre costul real si sumele decontate de casele de asigurari este unul urgent. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre bolile spitalelor de stat

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, despre bolile spitalelor de stat, controalele inopinate din unitatile medicale, situatia spitalelor regionale dar si despre noua contributie personala a pacientilor care merg in privat.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: 80% din manageri nu au ce cauta in sistem

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca 80% din managerii de spitale nu au ce cauta in sistem desi au ajuns la conducerea spitalelor pe baza unor concursuri.

Ministrul Sanatatii, vizita fulger la cea mai mare unitate medicala din Baragan. Sorina Pintea: Aveti un spital de nota 8

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a efectuat o vizita fulger si la spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia, in noaptea de duminica spre luni, in timp ce se intoarcea in Capitala de la Constanta.

Ministrul Sanatatii, control fulger la spitalul de pe malul Borcei. Surse medicale: Nu au fost gasite nereguli grave

Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi nu a scapat de vizitele neanuntate ale ministrului Sanatatii, Sorina Pintea. Oficialul guvernamental a venit luni seara, aproape de miezul noptii, intr-un control fulger la unitatea medicala de pe malul Borcei. Surse medicale au declarat ca nu au fost descoperite nereguli majore, iar ministrul a fost multumit, in linii mari, de ceea ce a gasit aici.

Ministrul Culturii, despre Cumintenia Pamantului: Am avut o discutie cu proprietarii, asteptam oferta scrisa

Ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz, a declarat ca a avut o discutie privind sculptura Cumintenia Pamantului, de Constantin Brancusi, si ca asteapta o oferta scrisa din partea proprietarilor, transmite Mediafax.

Ministrul Mediului, despre padurea plantata de copii in Popesti-Leordeni si distrusa cu buldozerul: Am dispus un control al Garzii de Mediu / Daca se confirma, situatia nu poate fi tolerata

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a scris joi, pe pagina sa de Facebook, ca a dispus Garzii Nationale de Mediu sa demareze maine un control la padurea plantata de copii toamna trecuta de copii, in comuna Popesti-Leordeni, iar daca stirea ca aceasta a fost distrusa cu buldozerul, atunci avem de a face cu o situatie care nu poate fi tolerata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )