Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ministrul Culturii: Hamlet, unul dintre cei mai mari scriitori pe care i-a dat umanitatea

B1 B1,
Ministrul Culturii: Hamlet, unul dintre cei mai mari scriitori pe care i-a dat umanitatea

Prezent la un eveniment organizat cu prilejul Zilei Internationale a Cartii, ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a facut o confuzie intre scriitorul Shakespeare si personajul Hamlet. Vorbind despre importanta. continuă pe B1

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie vine in Romania sa joace tenis cu Ilie Nastase

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria fotbalului va veni in Romania si va juca o partida demonstrativa cu Ilie Nastase.

Unul dintre cei mai cautati fugari britanici a fost arestat. VIDEO

Imagini dramatice au fost date publicitatii de politia spaniola. Acestea surprind momentul in care unul dintre cei mai cautati fugari britanici este arestat. Paul Monk, in varsta de 54 de ani, era cautat.

Cei mai mari sportivi ai Romaniei s-au intilnit la Soci

Cei mai mari sportivi din istoria Romaniei s-au intilnit la conventia SportAccord World Sport si Business Summit, desfasurata la Soci.

Distrugerea Plafar. Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti, la un pas sa ajunga istorie

Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti este la un pas sa ajunga istorie. Plafar, candva doctorul neoficial al romanilor, se zbate acum sa supravietuiasca. in 2007, statul a cedat brandul Plafar.

FOTO. Efect de domino, dupa controalele politiei santierelor la cei mai mari poluatori din Capitala

Ministerul Mediului a dat startul, luni, actiunii politia santierelor, formata din comisari ai Garzii Nationale de Mediu, care au inceput un control tematic inopinat in privinta poluarii aerului, in toate santierele de constructii din marile orase ale tarii. Imediat dupa inceperea actiunii, santierele s-au anuntat intre ele si, unul dupa altul, ca piesele de domino, si-au inchis portile sau au improvizat solutii cu care sa mimeze, pentru comisari, responsabilitatea fata de calitatea aerului.

FOTO Romanul Cosmin Bumbut castiga la una dintre cele mai mari competitii. Proiectul a impresionat pe toata lumea

Fotograful roman Cosmin Bumbut este castigator intr-una dintre cele mai mari competitii dedicate fotografiei. Proiectul sau a documentat camerele private la care au acces detinutii in penitenciare.

La 28 de ani, unul dintre cei mai buni fotbalisti din nationala Braziliei e virgin

Despre fotbalisti se spune ca au bani si faima, iar acest lucru le poate aduce in brate orice femeie de pe pamant.

Femeia cu chibriturile. Un virus luat acum 50 de ani a transformat-o in cea mai mare colectionara de cutii de chibrituri din Romania

PASIUNE Dorotea Momir 59 de ani), din Timisoara, este unul dintre cei mai mari colectionari de cutii de chibrituri din Romania. in jumatate de secol, a stranspeste 5. 000 de piese de pe cinci continente.

De ce nord-europenii sunt cei mai fericiti oameni

Elvetia, Islanda, Danemarca si Norvegia sunt cele mai fericite tari din lume, potrivit unul raport al fericirii mondiale din 2015, care este intocmit de unii dintre cei mai influenti economisti din lume. Trei dintre aceste state europene nu sunt membre ale Uniunii Europene. Ce fac ele atat de bine si unde gresesc alte state?, se intreaba Bloomberg.

Alina Gorghiu: Semnarea Tratatului de aderare la UE, unul dintre marile succese de politica externa ale Romaniei

La implinirea a zece ani de la semnarea Tratatului de aderare la UE, vicepresedintele PNL, Alina Gorghiu, declara ca acesta este unul dintre cele mai importante succese de politica externa ale Romaniei. S-au.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )