Libnet.ro
UNICEF

14:30

Distrugerea Plafar. Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti, la un pas sa ajunga istorie

Antena3 Antena3,
Distrugerea Plafar. Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti, la un pas sa ajunga istorie

Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti este la un pas sa ajunga istorie. Plafar, candva doctorul neoficial al romanilor, se zbate acum sa supravietuiasca. in 2007, statul a cedat brandul Plafar. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai cautati fugari britanici a fost arestat. VIDEO

Imagini dramatice au fost date publicitatii de politia spaniola. Acestea surprind momentul in care unul dintre cei mai cautati fugari britanici este arestat. Paul Monk, in varsta de 54 de ani, era cautat.

FOTO Romanul Cosmin Bumbut castiga la una dintre cele mai mari competitii. Proiectul a impresionat pe toata lumea

Fotograful roman Cosmin Bumbut este castigator intr-una dintre cele mai mari competitii dedicate fotografiei. Proiectul sau a documentat camerele private la care au acces detinutii in penitenciare.

Victor Ponta: Sustin ideea unei cote de TVA de 5% pentru carti! Ar fi una dintre cele mai mici din UE

Premierul Victor Ponta a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, ca sustine ideea unei cote de TVA de 5% pentru carti. Declaratia vine dupa ce ministrul Culturii Ionut Vulpescu a anuntat ca va depune un.

Una dintre cele mai puternice ARME ale lui Putin: Avem oameni special desemnati care lucreaza 24 de ore din 24

In calitatea sa de fost agent KGB si de sef al FSB succesor al KGB), presedintele rus Vladimir Putin cunoaste valoarea informatiei, insa viziunea sa despre modul in care ar trebui sa functioneze mass media .

Cele mai trasnite tatuaje: Te iubesc, Miaela si mesajul in chineza de pe un acumulator Nokia, pe bratul unui tanar

Alexandru Ciucur in varsta de 23 de ani este unul dintre cei doi artisti tatuatori din municipiul Targu Jiu. Alex s-a confruntat cu cereri dintre cele mai ciudate si cu tatuaje stranii pe care a fost nevoit sa le transforme.

Tipuri de magnolii: cele mai frumoase flori ale primaverii

Exista numeroase tipuri de magnolii de care ne pot incanta privire la inceput de primavara, momentul in care magnoie, unul dintre cei mai populari arbusti din lume, infloreste. Acest arbust peren are cele mai mari flori si cele mai mari frunze individuale dintre toate tipurile de arbusti foiosi.

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie vine in Romania sa joace tenis cu Ilie Nastase

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria fotbalului va veni in Romania si va juca o partida demonstrativa cu Ilie Nastase.

De unde vine expresia ca Berila. Romanii se compara, fara sa stie, cu unul dintre cei mai odiosi criminali din istorie

Iancu Berila a fost unul dintre cei mai odiosi criminali romani. A omorat cu sange rece 20 de brutari si de aici i s-a tras numele de Ucigasul brutarilor. A fost condamnat la aproape 200 de ani de munca silnica in inchisoare si a murit inteminitat. De la numele celebrului ucigas provine folosirea expresiei ca Berila, simbol al unor eforturi intense.

Cele mai ciudate boli din lume: boala vampirului, mana care nu te asculta si pielea-scoarta de copac sau cea care se umfla dupa ce este atinsa

La nivel mondial, o multime de oameni au mari probleme de sanatate si printre acestia se numara cativa care sufera de unele afectiuni de-a dreptul ciudate. Adevarul va prezinta astazi cateva dintre cele mai rare si stranii boli din lume.

Cele mai bune leacuri in caz de balonare

Una dintre cele mai neplacute senzatii pe care o poate resimti o persoana este cea de balonare. Abdomenul se umfla, iar uneori poate aparea o durere difuza, din cauza acumularii de gaze in stomac. Poti scapa de aceasta neplacere cu ajutorul leacurilor din natura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )