Libnet.ro
UNICEF

14:15

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Hotnews Hotnews,
 Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, generat de cererea presedintelui Donald Trump ca membrii Congresului sa aprobe 5. 7 miliarde de dolari pentru finantarea zidului de la granitia cu Mexicul, a intrat in a 22-a zi, fiind cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite si fara perspectiva de a se incheia prea curand, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, din cauza disputei intre Congres si presedintele Donald Trump, a intrat sambata in a 22-a zi si totodata in istorie: este cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite, transmite Reuters,.

Record depasit: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Impasul bugetar care afecteaza de peste trei saptamani activitatea administratiei federale americane a devenit cel mai lung din istorie in noaptea de vineri spre sambata, relateaza AFP.

SOC TOTAL! Cum arata cea care l-a DIVORTAT pe cel mai bogat om din lume. Ea inca e maritata... (FOTO)

Cel mai bogat om din lume, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, a luat prin surprindere, miercuri, o lume intreaga, anuntand ca divorteaza de sotie, dupa 25 de ani de casnicie. Dupa anuntul.

Rolls Royce a avut cel mai bun an de vnzari din istorie

Rolls Royce a avut in 2018 cel mai bun an de vanzari din istoria sa de 115 ani, depasind 4. 100 de masini in special datorita pietei americane. Modelul Ghost costa peste 250. 000 euro, iar Phantom este 450. 000 euro. Compania a inceput si livrarile pentru Cullinan, primul sau SUV.

La Stampa: Italia nu se poate baza pe tarile din Grupul de la Visegrad, cel mai bun aliat din Europa este Spania

A privi spre est nu este chiar cel mai bun lucru pe care-l putem face. Italia nu se poate baza pe tarile din Grupul de la Visegrad Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria) si ar face mai bine sa se alieze cu Franta, Germania si Spania. Pentru a schimba lucrurile in Europa, adevaratii parteneri se afla la Paris, Berlin si Madrid, spune Almut Moller, seful biroului de la Berlin al Consiliul European pentru Relatii Externe Ecfr), potrivit Rador, care citeaza La Stampa.

CURS VALUTAR. Leul, cel mai slab curs din istorie in raport cu euro

CURS VALUTAR 11 ianuarie 2019. Banca Nationala a Romanieia anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,6782 lei/euro, o crestere de 0,04% fata de pragul atins joi, un nou nivel.

CEL MAI MIC NIVEL DIN ULTIMELE SAPTE LUNI, ROBOR la trei luni a scazut la 2,88%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,88% de la 2,90%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

CEL MAI MIC NIVEL DIN ULTIMELE SAPTE LUNI: ROBOR la trei luni a scazut la 2,88%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,88% de la 2,90%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

10 ani fara Ibrahim Dossey. Brasovenii nu l-au uitat pe cel mai corect fotbalist din istoria Ligii 1

Timpul trece si oamenii uita. Cu totii trebuie sa recunoastem ca ne mai aducem aminte doar din cand in cand de catre vreun fotbalist carismatic disparut dintre noi prematur.

Divortul anului. Cum a ajuns cel mai bogat om al planetei sa-i trimita fotografii indecente unei jurnaliste

E divortul anului. Miliardarul american Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, divorteaza de sotia MacKenzie, dupa 25 de ani, potrivit unui anunt oficial facut zilele trecute. in spatele mesajului civilizat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )