Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul demisionar Sevil Shhaideh depune plangere penala impotriva premierului Grindeanu

Antena3 Antena3,
Ministrul demisionar Sevil Shhaideh depune plangere penala impotriva premierului Grindeanu

Ministrul demisionar al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, a anuntat duminica, la Antena 3, ca ia in calcul sa faca o plangere penala impotrva premierului Sorin Grindeanu. Reactia vine dupa. continuă pe Antena3

Sevil Shhaideh vrea sa depuna plangere penala impotriva lui Sorin Grindeanu

Dupa ce Sorin Grindeanu a anuntat ca i-a demis pe toti secretarii de stat din Ministerul Dezvoltarii si a acuzat-o pe Sevil Shhaideh ca foloseste un program extrem de important in scopuri politice, aceasta.

PMP anunta plangere penala impotriva deputatului care a trecut la PSD: I s-a promis un loc de munca pentru sotie

Partidul Miscarea Populara va depune o plangere penala pentru trafic de influenta si primirea de foloase necuvenite pe numele deputatului Octavian Goga, care a demisionat duminica din PMP si s-a.

Eugen Tomac anunta ca a facut plangere penala impotriva deputatului PMP Octavian Goga, care a trecut la PSD: Am informatii concrete ca a primit foloase necuvenite pentru a trece la PSD

Deputatul PMP Eugen Tomac anunta, pe pagina sa de Facebook, ca Astazi am formulat o plangere penala cu date exacte, deoarece am informatii concrete cu privire la faptul ca deputatul Octavian Goga, ales deputat de Covasna, a primit foloase necuvenite pentru a trece la PSD.

Sevil Shhaideh, plangere penala impotriva lui Ponta: Prin decizia sa doreste blocarea fondurilor europene

Ministrul demisionar al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, a anuntat, duminica, la Antena 3, ca ia in calcul sa faca o plangere penala impotriva premierul Sorin Grindeanu, dupa declaratiile acestuia potrivit carora PNLD 2 risca sa fie folosit politic.

Tomac: Octavian Goga a primit foloase necuvenite pentru a trece la PSD. Am depus plangere penala impotriva lui

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, duminca, ca deputatul PMP Octavian Goga, plecat din PMP pentru a se alatura PSD, a primit foloase necuvenite pentru gestul sau, iar pentru asta a depus o plangere penala impotriva lui.

Sevil Shhaideh: Demisiile acceptate de Grindeanu arata complexele sale. S-a vazut cine e in spatele lui Grindeanu

Vicepremierul demisionar Sevil Shhaideh a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca cele doua demisii acceptate de premierul Sorin Grindeanu, adica a sa si a ministrului Carmen Dan arata complexele sale, in timp ce numirea lui Victor Ponta sustine ca arata cine e in spatele lui Grindeanu.

Tabara Dragnea, mutare surpriza impotriva lui Grindeanu! Sevil Shhaideh a impartit banii de la stat pentru liderii locali

In plin razboi politic, ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, a terminat, pe ultima suta de metri, avand demisia depusa, analiza proiectelor inscrise in etapa a doua a Programului National de.

Gruparea Dragnea racoleaza parlamentari de la opozitie. Deputatul Octavian Goga a trecut de la PMP la PSD. Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a facut plangere penala contra lui Goga

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a anuntat duminica faptul ca a depus o plangere penala impotriva deputatului Octavian Goga.

Razboiul din PSD, faza pe dosare penale: Sevil Shhaideh anunta ca-i face plangere penala lui Sorin Grindeanu

Sevil Shhaideh, ministrul demisionar al Dezvoltarii si mana dreapta a lui Liviu Dragnea a anuntat ca-i va face plangere penala premierului Sorin Grindeanu, potrivit Antena 3. Shhaideh il acuza pe Grindeanu ca a declarat ca voia sa foloseasca proiectele din Programul National de Dezvoltare Locala pentru a-i controla pe liderii locali inaintea motiunii de cenzura.

Sevil Shhaideh: Demisiile acceptate de premier tin de motivele personale sau complexele dansului

Ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh, considera ca decizia premierului Sorin Grindeanu de a trimite demisia sa si a ministrului de Interne, Carmen Dan, la presedintele Klaus Iohannis este una bazata pe 'motive personale sau complexe'.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )