Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sevil Shhaideh, plangere penala impotriva lui Ponta: Prin decizia sa doreste blocarea fondurilor europene

Adevărul Adevărul,
Sevil Shhaideh, plangere penala impotriva lui Ponta: Prin decizia sa doreste blocarea fondurilor europene

Ministrul demisionar al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, a anuntat, duminica, la Antena 3, ca ia in calcul sa faca o plangere penala impotriva premierul Sorin Grindeanu, dupa declaratiile acestuia potrivit carora PNLD 2 risca sa fie folosit politic. continuă pe Adevărul

Ministrul demisionar Sevil Shhaideh depune plangere penala impotriva premierului Grindeanu

Ministrul demisionar al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, a anuntat duminica, la Antena 3, ca ia in calcul sa faca o plangere penala impotrva premierului Sorin Grindeanu. Reactia vine dupa.

Sevil Shhaideh vrea sa depuna plangere penala impotriva lui Sorin Grindeanu

Dupa ce Sorin Grindeanu a anuntat ca i-a demis pe toti secretarii de stat din Ministerul Dezvoltarii si a acuzat-o pe Sevil Shhaideh ca foloseste un program extrem de important in scopuri politice, aceasta.

PMP anunta plangere penala impotriva deputatului care a trecut la PSD: I s-a promis un loc de munca pentru sotie

Partidul Miscarea Populara va depune o plangere penala pentru trafic de influenta si primirea de foloase necuvenite pe numele deputatului Octavian Goga, care a demisionat duminica din PMP si s-a.

Eugen Tomac anunta ca a facut plangere penala impotriva deputatului PMP Octavian Goga, care a trecut la PSD: Am informatii concrete ca a primit foloase necuvenite pentru a trece la PSD

Deputatul PMP Eugen Tomac anunta, pe pagina sa de Facebook, ca Astazi am formulat o plangere penala cu date exacte, deoarece am informatii concrete cu privire la faptul ca deputatul Octavian Goga, ales deputat de Covasna, a primit foloase necuvenite pentru a trece la PSD.

Tomac: Octavian Goga a primit foloase necuvenite pentru a trece la PSD. Am depus plangere penala impotriva lui

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, duminca, ca deputatul PMP Octavian Goga, plecat din PMP pentru a se alatura PSD, a primit foloase necuvenite pentru gestul sau, iar pentru asta a depus o plangere penala impotriva lui.

Premierul Grindeanu trimite la Cotroceni demisiile lui Carmen Dan si Sevil Shhaideh

ACTUALIZARE 20:42 Victor Ponta, noul secretar general al Guvernului, face declaratii la Palatul Victoria Victor Ponta: Premierul mi-a propus ieri sa vin in echipa domniei sale in aceasta perioada cu totul si cu totul anormala. Am spus imediat &171;da &187;, desi nu ma aflam in tara. Vin sa-l ajut deoarece eu cred ca merita sprijin. *ACTUALIZARE 20:12 Premierul Sorin Grindeanu a trimis la Cotroceni demisiile lui Carmen Dan si a lui Sevil Shhaideh si propunerea de numire a lui Augustin Jianu ca vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, potrivit unui comunicat al Guvernului *ACTUALIZARE 19:25 Surse: Grindeanu a fost azi la Monitorul Oficial ca sa rezolve blocajul cauzat de refuzul lui Mihai Busuioc de a demisiona.

Gruparea Dragnea racoleaza parlamentari de la opozitie. Deputatul Octavian Goga a trecut de la PMP la PSD. Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a facut plangere penala contra lui Goga

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a anuntat duminica faptul ca a depus o plangere penala impotriva deputatului Octavian Goga.

Razboiul din PSD, faza pe dosare penale: Sevil Shhaideh anunta ca-i face plangere penala lui Sorin Grindeanu

Sevil Shhaideh, ministrul demisionar al Dezvoltarii si mana dreapta a lui Liviu Dragnea a anuntat ca-i va face plangere penala premierului Sorin Grindeanu, potrivit Antena 3. Shhaideh il acuza pe Grindeanu ca a declarat ca voia sa foloseasca proiectele din Programul National de Dezvoltare Locala pentru a-i controla pe liderii locali inaintea motiunii de cenzura.

EXCLUSIV Liviu Dragnea continua sa-si impuna oameni in Guvern. Sevil Shhaideh i-a luat atributiile Rovanei Plumb si le-a dat unei apropiate a lui Liviu Dragnea

Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al dezvoltarii, a emis, vineri, un ordin prin care impune ca atributiile ministrului delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb, sa fie delegate secretarului de stat Luminita Zezeanu. Practic, incepand din 16 iunie, Rovana Plumb nu va mai avea atributiile unui ministru, aceastea fiind preluate de Luminita Zezeanu, cunoscuta ca fiind apropiata de Liviu Dragnea. Trebuie mentionat ca Rovana Plumb este apropiata de Victor Ponta, iar prin aceasta miscare, Liviu Dragnea scapa de un om incomod din Guvern.

Tabara Dragnea, mutare surpriza impotriva lui Grindeanu! Sevil Shhaideh a impartit banii de la stat pentru liderii locali

In plin razboi politic, ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, a terminat, pe ultima suta de metri, avand demisia depusa, analiza proiectelor inscrise in etapa a doua a Programului National de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )