Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Dezvoltarii: cea mai mare parte a banilor publici trebuie sa mearga spre administratia locala

România Liberă România Liberă,
Ministrul Dezvoltarii: cea mai mare parte a banilor publici trebuie sa mearga spre administratia locala

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Vasile Dincu, a declarat, joi, ca cea mai mare parte a banilor publici trebuie sa mearga spre administratia locala. continuă pe România Liberă

Vasile Dincu: Romania are 658 de milioane de euro din fonduri europene. Cea mai mare parte a lor va ajunge la administratia locala

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Vasile Dincu, a declarat, joi, ca cea mai mare parte a banilor publici trebuie sa mearga spre administratia locala.

Este oficial: London Stock Exchange si Deutsche Boerse vor crea cea mai mare bursa din Europa

Bursele din Londra London Stock Exchange Group - si din Frankfurt Deutsche Boerse au anuntat oficial ca vor fuziona, pentru a forma cea mai mare piata de capital din Europa, dupa ce au obtinut aprobarea autoritatilor de reglementare in domeniu, anunta Bloomberg.

Deutsche Borse si bursa din Londra vor crea prin fuziune cea mai mare piata de capital din lume

Cea mai mare piata de capital din lume va fi creata prin fuziunea bursei din Londra si Deutsche Borse, valoarea acesteia va depasi 27 de miliarde de euro.

National Bank of Greece a pierdut pozitia de cea mai mare banca din Grecia, prima oara in istoria sa de 175 de ani

National Bank of Greece NBG) a pierdut pozitia de cea mai mare banca din Grecia in functie de active, pentru prima oara in istoria de 175 de ani a bancii, in favoarea Piraeus Bank, relateaza Bloomberg.

Banca Transilvania cumpara Casa de Investitii Capital Partners, cea mai mare firma independenta de consultanta in fuziuni si achizitii si finantare corporativa din Romania

Banca Transilvania a anuntat astazi achizitia Casei de Investitii Capital Parteners, cea mai mare firma independenta de fuziuni si achizitii si de finantari corporative din Romania, prin compania sa de brokeraj pe bursa BT Securities. Tranzactia consta in preluarea echipei si brandului Capital Partners, astfel incat BT Securities va deveni BT Capital Parteners. Tranzactia urmeaza sa fie finalizata pana la sfarsitul lunii martie in acest an.

Titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat, in perioada 7-14 martie, o apreciere de 6,37%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate.

Hackerii sunt cea mai mare problema pentru gamerii care prefera Steam

Steam Stealer este un program malware prin care au fost sparte mai multe conturi pe reteaua Steam. Articole din joc si datele de identificare ale jucatorilor sunt furate si vandute pe piata neagra.

Business Days: fiscalitatea, cea mai mare problema pentru afaceri

Cinci din cele sase principale provocari pentru afacerile din regiunea de vest a Romaniei tin, in perceptia celor chestionati, de fiscalitate, de birocratie si de coruptie, conform unei cercetari realizate in Timis, Arad si Bihor de Business Days, una dintre cele mai mari platforme de business networking din Romania.

Cum si unde experimentezi in Romania cea mai mare viteza prin 4G

Daca esti client Orange, vei putea experimenta Internetul mobil cu viteze pana la 375Mbps prin reteaua sa 4G+. Iata pe ce telefoane poti ajunge la asa viteze.

Cea mai mare schimbare pentru Instagram o transforma in Facebook

Facebook nu schimba imediat companiile pe care le cumpara, dar si cand o face se asigura ca e radical, cum va fi cazul cu Instagram.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )